Contact

Wil jij niets liever dan een grote groep klanten in je site of shop via online-advertenties op social media?

En ben je benieuwd hoe wij je daar bij kunnen helpen? Plan hieronder je gratis Zoom-call van 30 minuten in mijn agenda. Dan kijken we samen verder.

Heb je een vraag? Of wil je me om een andere reden contacten? Leuk! Laat je gegevens hieronder achter of mail, bel of app me. Een DM op Instagram, Facebook of LinkedIn kan natuurlijk ook altijd!

Plan je gratis kennismaking direct in mijn agenda

#questions

Heb je een vraag? Let me know!

  Veelgestelde vragen
  Waarom is het slim om mijn online-advertenties op social media uit te besteden?

  Als je via social media meer klanten en meer omzet wilt behalen, dan vraagt dat om veel meer dan af en toe iets posten. Social-media-campagne opzetten slurpt veel van je kostbare tijd én vraagt om veel kennis. Zo vergt dit technische kennis, maar ook kennis van hoe je pakkende teksten schrijft met de juiste strategie. Het zou zonde zijn als je veel budget inzet en daar niets mee behaalt. Door je online-advertenties op social media uit te besteden aan Social Way, kun je met jouw content en campagnes het maximale resultaat behalen. Ik help je om bij jouw ideale doelgroep op het netvlies te komen, met hen te verbinden en zo meer klanten en meer omzet te krijgen.

  Waarom duurt een samenwerking minimaal 3 maanden?

  Dat is omdat we na één maand nog niet zoveel kunnen zeggen over hoe goed een campagne 

  het doet of wat de resultaten zijn van de social-strategie. De eerste periode gebruik ik o.a. 

  om je doelgroep nog beter af te bakenen en de campagne te finetunen. Na drie maanden 

  kunnen we samen goed en eerlijk kijken wat social media jou tot dan toe opleveren. 

  Zijn er opstartkosten?

  Ja, als we samen aan de slag gaan, betaal je eenmalig een bedrag aan opstartkosten. Voor adverteren zijn die eenmalige opstartkosten € 295 excl. BTW. Die kosten zijn o.a. bedoeld om je account of advertentieplatform goed in te richten, alles te koppelen met je website en Google Analytics en een strategie op te stellen. 

  Hoe weet ik welke dienst het beste bij mij past?

  Over het algemeen is adverteren een slimme manier om ook niet-volgers te bereiken die tot jouw ideale doelgroep behoren. Het is ook een meer directe manier om mensen naar je site of shop te trekken; ze kunnen direct doorklikken. Welk kanaal geschikt voor jou is, is afhankelijk van jouw doelgroep, product/dienst en doel. Twijfel je wat voor jou slim is om te doen met de social media van jouw bedrijf? Sanne to the rescue. Ik denk graag mee en geef je social-media-advies.