Over Sanne

Behaal meer klanten en meer omzet met jouw online-advertenties op social media & GoogleLet’s do it the Social Way!

My story

In juni 2021 gebeurde er iets waardoor mijn leven drastisch veranderde.

Na een heftige periode van veel stress was ik mezelf totaal verloren. Ik besloot in juni 2021 een punt achter mijn relatie te zetten. Ik woonde op dat moment samen en voor de buitenwereld leek mijn leven perfect. Ik had een woning, een relatie en een baan in loondienst. Op dat moment was ik echter ongelukkig met het leven wat ik leidde.

Ik kom uit een klein dorpje genaamd Esbeek en niet uit een ondernemende familie. De beperkende gedachten die ik vanuit mijn opvoeding had meegekregen bleven dan ook maar in mijn hoofd rond dwalen. Diep van binnen was ik bang voor de reacties van mijn omgeving. Ik was mezelf totaal verloren en een onzeker en klein meisje. Ik durfde wel te dromen en ik verlangde naar ultieme financiële vrijheid.

Na deze heftige en stressvolle periode besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe start.

Ik besloot na deze periode dat ik mijn leven volledig zou gaan omgooien. Ik sprak met mezelf af dat ik mijn droomleven voor mezelf zou creëren waarin ik alleen nog maar dingen zou doen, waar ik gelukkig van wordt en waar ik energie van krijg. Binnen no-time had ik mijn eerste opdrachten binnen en ging ik de wereld rondreizen als Digital Nomad. Ik werk dus nu vanuit de hele wereld. Hoe tof is dat?

klanten geholpen

campagnes gemaakt

ervaring

Ad budget getest

H é hoi!

Sanne is mijn naam.

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 215+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten. En er is veel meer dan alleen Facebook of Instagram. Daarom ben ik ook gaan uitwijken naar kanalen zoals TikTok, Pinterest en LinkedIn. En heb ik hier andere strategieën getest. 

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen. Weet ik nu ook voor iedere ondernemer, dit is de beste strategie om daarvoor in te zetten. En dit is er voor nodig om gemakkelijk te gaan opschalen.

#facts

Dit ben ik ook

DB+
$

Ik heb mijn motorrijbewijs. Al doe ik daar op dit moment vrij weinig mee.

$

Tot nu toe heb ik 66 landen van mijn bucketlist mogen afvinken.

$

Reality-tv is mijn guilty pleasure. Hoe meer drama, hoe beter!

$

Mij mag je wakker maken voor sushi. Het liefst met een half flesje sojasaus eroverheen.

$

Mijn droom is voor mijn dertigste alle Europese landen een keer bezocht te hebben.

$

In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen. Maar geen zorgen: in onze samenwerking laat ik mijn handschoenen veilig thuis.

$

Mijn favoriete bestemming is Zuidoost-Azië. Ik ben mijn hart verloren aan Indonesië. En aan de nasi campur, die daar het allerlekkerst is.

Na een paar jaar werken als online marketeer, doe ik nu wat ik het allerleukst vind: jou helpen om via ads meer klanten en omzet te behalen.

Meet het team van Social Way

Bianca - Google Ads & Social Ads expert

Een digital native in hart en nieren, een brein boordevol creatieve kronkels en denkt niet out of the box, maar without a box: dat is Bianca in a nutshell! Met haar eeuwige interesse in de nieuwste marketing features & trends en de geweldige projecten die ze op haar teller heeft staan is ze een cocktail van passie, kennis en bedrevenheid. Haar motto? Dat is eenvoudig: L’ADS GO!

Antwan - Google Ads expert

Met mijn passie voor de digitale wereld help ik graag klanten naar een optimaal resultaat! Mijn naam is Antwan, een enthousiaste Google Ads specialist. Ik heb een achtergrond in zowel marketing als ICT, wat mij in staat stelt om creativiteit te combineren met technische vaardigheden bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve digitale marketingstrategieën. Mijn doel is om klanten te helpen groeien, conversies te verhogen en de online aanwezigheid te versterken. Benieuwd naar hoe we samen jouw digitale ambities kunnen waarmaken? Laten we aan de slag gaan!

Sef - Social Ads expert

Als voetballende digitale marketeer stap ik met jou op het veld als marketing coach! Ik regel een aanvalsplan waardoor die jouw doelstelling scoort alsof het penalty’s zijn. Samen serveren we een menu vol successen, waarbij elk doelpunt een reden is voor een feestje met heel veel eten.

Mandy - Virtual Business Assistant

Mijn naam is Mandy en ik ben een virtual business assistant. Ik ondersteun het team in de werkzaamheden zoals de inbox bijhouden, onboarding, website aanpassingen en administratie. Als ondernemer weet ik hoe het is om een bedrijf te runnen en weet ik wat belangrijk is. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, speel ik in bands en vind ik het leuk om te tekenen/schilderen.

Roos - Social Ads Expert

Hi! Mijn naam is Roos, de afgelopen jaren heb ik van veel verschillende takken van ondernemerschap mogen proeven. Inmiddels heb ik mijn favoriet gevonden: Online Marketing. Met behulp van jouw passie, product en kennis maak ik een succesvolle online marketing strategie waarmee jij jouw bedrijf zult laten groeien en je doelen zult behalen. 

Martin - Social Ads expert

Ik ben Martin, een allround marketeer met een brede skill set die ik graag inzet om je verder te helpen!

Dus of het nu het maken van visuele content is, het schrijven van adcopy, het maken van een landingspagina of website tot het (technisch) inrichten en analyseren van een campagne is, ik help je graag verder!

Samuel - Social Ads Expert

Ik ben Samuel en ik ben Digitale Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de Surinaamse en Nederlandse marketingwereld. Mijn passie is om middels creatieve strategieën en klantinzichten de verbinding te creëren tussen bedrijven en klanten waarmee zowel winst als klanttevredenheid gemaximaliseerd worden. Dit doe ik middels het bedenken en uitvoeren van campagnes, het schrijven van content en analyses maken van de data die uit campagnes komt.

De Social Way

We pakken een samenwerking met jou graag aan op de Social Way. Oftewel: met een flinke stoot aan enthousiasme en lekker vlot persoonlijk contact. Dit is waar ik voor sta:

Behaal meer klanten en omzet via online-advertenties op social media of Google, terwijl je tijd overhoudt.

Een succesvolle ads-media-campagne opzetten voor elk budget.

4,5 jaar ervaring en meer dan 215+ klanten geholpen en 2500+ campagnes gedraaid.

Transparante prijzen én heldere resultaten

Getest met 1 miljoen+ ad spend. 

Persoonlijk contact & altijd binnen 24 uur reactie op je vragen

Aan de slag

Let's meet!

Ben jij er klaar voor om met jouw omzet op te schalen?

Binnen 45 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen met jouw advertenties. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter.

We nemen even helemaal jouw ads strategie onder de loep. Ik kijk even met je mee welke resultaten je behaalt, waar het slimmer kan, waar nog kansen liggen en waar je nog geld laat liggen. Die deel ik met je en dan kunnen we kijken of wij je daar verder mee kunnen helpen.

Deze sessie is 100% vrijblijvend.