Over Sanne

Behaal meer klanten en meer omzet met jouw online-advertenties op social media. Let’s do it the Social Way!

My story

In juni 2021 gebeurde er iets waardoor mijn leven drastisch veranderde.

Na een heftige periode van veel stress was ik mezelf totaal verloren. Ik besloot in juni 2021 een punt achter mijn relatie te zetten. Ik woonde op dat moment samen en voor de buitenwereld leek mijn leven perfect. Ik had een woning, een relatie en een baan in loondienst. Op dat moment was ik echter ongelukkig met het leven wat ik leidde.

Ik kom uit een klein dorpje genaamd Esbeek en niet uit een ondernemende familie. De beperkende gedachten die ik vanuit mijn opvoeding had meegekregen bleven dan ook maar in mijn hoofd rond dwalen. Diep van binnen was ik bang voor de reacties van mijn omgeving. Ik was mezelf totaal verloren en een onzeker en klein meisje. Ik durfde wel te dromen en ik verlangde naar ultieme financiële vrijheid.

Na deze heftige en stressvolle periode besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe start.

Ik besloot na deze periode dat ik mijn leven volledig zou gaan omgooien. Ik sprak met mezelf af dat ik mijn droomleven voor mezelf zou creëren waarin ik alleen nog maar dingen zou doen, waar ik gelukkig van wordt en waar ik energie van krijg. Binnen no-time had ik mijn eerste opdrachten binnen en ging ik de wereld rondreizen als Digital Nomad. Ik werk dus nu vanuit de hele wereld. Hoe tof is dat?

Hoi, ik ben Sanne! De social addict die jouw social media voor je laat werken.

klanten geholpen

campagnes gemaakt

cursussen gevolgd

mediabudget besteed

#work

Van Instagram uitbesteden tot succesvolle campagnes

Toen ik tijdens mijn studie Business Administration voor het eerst met online-advertenties op social media in aanraking kwam, ging er een wereld voor me open.

De continue ontwikkelingen, het algoritme, de vele mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en ook de combinatie van data en creativiteit – ik vind het geweldig!

Al tijdens mijn studie ging het balletje rollen. Ik zette vele social-media-campagnes op.

Van vloerleggers tot fotografen. Van zzp’ers tot grote bedrijven. Met budgetten van een paar tientjes tot wel tienduizenden euro’s per maand. Ik verslond videotutorials, volgde cursus na cursus en verdiep me nog steeds dagelijks in nieuwe ontwikkeling in de wereld van online-advertenties op social media.

Door mijn ervaring kan ik jou helpen om de juiste klanten aan te trekken.

Ik kan winstgevende online-advertenties op social voor je draaien. Op Facebook en Instagram, Pinterest én LinkedIn. Zo behaal jij meer omzet en meer klanten met je online-advertenties op social media. En houd je meer tijd over voor wat jij het leukst vindt: je business. Like of niet? 😉

H é hoi!

Sanne is mijn naam.

Brabander in hart en nieren. Maar als reisliefhebber ben ik ook een groot deel van de tijd ver weg van huis te vinden.

Van Zuidoost-Azië tot Mexico. Het aantal bestemmingen op mijn bucketlist stijgt dan ook harder dan het geld op mijn spaarrekening. Ik reis met alle plezier de wereld over, bij voorkeur genietend van Aziatisch eten en bijzondere ontmoetingen. En meestal met mijn laptop voor mijn neus. Tja, #lovemyjob

Als ik deze mooie aardbol niet aan het ontdekken ben, dan duik ik graag in een andere wondere wereld. Die van online advertenties op social media. Ik bijt me vast in Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest en TikTok en zorg ervoor dat jouw content zichtbaar is voor de mensen aan wie je het wilt laten zien. Dat jouw online-advertenties op social media de juiste snaar raken. En dat je met je online advertenties jouw doelgroep linea recta mee naar de conversieknop of naar je site stuurt.

Ik ben een lekkere sociale globetrotter en een sushi-liefhebbende social-media-fanaat die het liefst overal sojasaus op gooit. En jij, wie ben jij?

#facts

Dit ben ik ook

DB+
$

Ik heb mijn motorrijbewijs. Al doe ik daar op dit moment vrij weinig mee.

$

Tot nu toe heb ik 58 landen van mijn bucketlist mogen afvinken.

$

Reality-tv is mijn guilty pleasure. Hoe meer drama, hoe beter!

$

Mij mag je wakker maken voor sushi. Het liefst met een half flesje sojasaus eroverheen.

$

Mijn droom is voor mijn dertigste alle Europese landen een keer bezocht te hebben.

$

In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen. Maar geen zorgen: in onze samenwerking laat ik mijn handschoenen veilig thuis.

$

Mijn favoriete bestemming is Zuidoost-Azië. Ik ben mijn hart verloren aan Indonesië. En aan de nasi campur, die daar het allerlekkerst is.

Na een paar jaar werken als online marketeer, doe ik nu wat ik het allerleukst vind: jou helpen om via social media meer klanten en omzet te behalen.

Meet het team van Social Way

Sharon - Google Ads & Social Ads expert

Als freelance online marketeer help ik Social Way met de advertenties van alle klanten. Mijn missie is om organisaties te helpen alles uit hun online marketing te halen op een manier die begrijpelijk en transparant is. Ik werk remote. Hoewel ik gek ben op reizen, heb ik toch een favoriete plek, namelijk Colombia, waar ik het grootste gedeelte van het jaar te vinden ben. Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak aan het voetballen, dansen, hiken of de omgeving aan het verkennen.

Graziëlla - Social Ads expert

Bianca Ginis - Google Ads & Social Ads expert

De Social Way

We pakken een samenwerking met jou graag aan op de Social Way. Oftewel: met een flinke stoot aan enthousiasme en lekker vlot persoonlijk contact. Dit is waar ik voor sta:

Binnen 24 uur reactie

Is er nood aan de man? Of heb je een vraag? Bij ons heb je geen lange wachttijden, secretaresses of onverwachte out-of-office-mails. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie. Vaak pakken we acties dezelfde dag nog op.

Lekker transparant

We werken met vaste prijzen. Geen verrassingen achteraf dus! Elke maand ontvang je een rapportage met jouw resultaten, zodat je precies weet hoe het ervoor staat. Geen dikdoenerij, gewoon eerlijke cijfers.

Altijd persoonlijk

Je schakelt niet de ene keer met die, dan weer met die. Bij Social Way heb je altijd één aanspreekpunt. Ook geven we je duidelijke uitleg over wat we doen en waarom. En heb je vragen? Dan nemen we daar alle tijd voor.

Aan de slag

Samen gaan voor meer omzet?

Wil jij je social media flink laten groeien en daarmee ook meer omzet en meer klanten behalen? High five! Laten we 30 minuten gratis kennismaken. 

Plan zelf je afspraak in via de agenda. Of mail of app via 06 – 51 28 53 40 of via info@socialway.nl.