Social media adsuitbesteden

Voor ondernemers die willen opschalen en het maximale willen halen uit hun social media advertenties. 

Je bent een ondernemer die echt al even bezig is. Je draait al een leuke omzet, maar je wil verder opschalen. Misschien heb je al wat advertenties gedraaid, misschien nog niet. Hoe dan ook, wil je de advertenties op de meest effectieve manier inzetten om zo snel mogelijk te gaan doorgroeien.

Je weet ook dat wat je doet effect heeft en wat je hebt staan goed is, anders had je nu niet al deze resultaten behaald. Maar er zit meer in, jij wil jouw maximale potentie benutten. Constant groeien en opschalen in omzet.

 

#yes

Herken jij dit?

Jij wilt skyhigh gaan in omzet. De grootste worden in jouw branche.

Je bent een ondernemer die echt al wel even bezig is. Alleen er zit veel meer in. En om op te schalen weet je ik moet gewoon veel meer mensen gaan bereiken met datgene wat ik doe om meer omzet te kunnen maken en meer klanten te krijgen. En de enige manier om dat dus te gaan doen is door advertenties.

Alleen wat ik dus heel vaak zie gebeuren is dat ik ondernemers advertenties zie inzetten die niet effectief worden ingezet. Dus ze zetten het bijvoorbeeld zelf in of de instellingen zijn niet helemaal goed. Dat is vaak waar het een beetje fout gaat, wat het lastiger maakt om ook op te schalen.

Ze gaan opschalen, maar stijgen dan ook veel meer in de kosten. En dat is niet de bedoeling. Het kan gewoon veel slimmer.

En dat maakt ook dat iedereen op een middelmatige omzet blijft steken. 

Om boven de concurrentie uit te steken en op te kunnen schalen is er meer nodig. Is er iets anders nodig. 

Een slimme passieve schaalbare marketingstrategie voor ads. 

En dat is waar wij bij helpen!

Jij wilt afrekenen met ...

$

Een omzet die maar niet wil stijgen

Jij draait al een fijne omzet, maar je blijft daar nu al een tijd ophangen.

$

Dertien in een dozijn advertenties die iedereen al inzet

Veel ondernemers adverteren al met standaard dertien in dozijn advertenties. Advertenties die je overal ziet en dan ook nog vaak op Meta (Facebook & Instagram). 

$

Hoge advertentiekosten

Advertentiekosten die elke keer weer omhoog stijgen, wanneer je probeert op te schalen. 

$

Continue bezig zijn met klanten aantrekken

Je hebt al heel hard gewerkt en wil niet continu bezig zijn met nieuwe klanten en leads aantrekken. 

Jij wilt ...

$

Opschalen in omzet door middel van advertenties

Jij wilt opschalen in omzet zonder dat daar een plafond aan zit. Om op te schalen weet je, ik moet gewoon veel meer mensen gaan bereiken met datgene wat ik doe om meer omzet te kunnen maken en meer klanten te krijgen. En de enige manier om dat dus te gaan doen is door advertenties. 

$

Jij wilt lage advertentiekosten

Je denkt dat de kosten wel omlaag kunnen. Je wilt eigenlijk gaan groeien in bereik, zonder dat je 50% van je omzet kwijt bent aan advertenties.

$

Jij wilt boven jouw concurrentie uitstijgen

Jij wilt anders zijn, onderscheidend zijn, boven iedereen uitsteken. Boven jouw concurrenten uitstijgen. Andere strategieën toepassen en ook uitwijken naar andere advertentiekanalen zoals TikTok, LinkedIn of bijvoorbeeld Pinterest. 

$

Jij wilt een passieve schaalbare verkoop marketingstrategie

Een strategie die er voor zorgt dat jij een stroom van leads en klanten binnenkrijgt zonder dat jij hier extra tijd in moet stoppen en makkelijker kunt gaan ondernemen.

Waarom Social Way?

Behaal meer klanten en omzet via online-advertenties op social media, terwijl je tijd overhoudt.

Een succesvolle social-media-campagne opzetten voor elk budget.

4,5 jaar ervaring en meer dan 215+ klanten geholpen en 2500+ campagnes gedraaid.

Transparante prijzen én heldere resultaten

Getest met 1 miljoen+ ad spend. 

Persoonlijk contact & altijd binnen 24 uur reactie op je vragen

Wij hielpen deze ondernemers al met opschalen

Social media advertenties uitbesteden is voor jou als ..

Jij een fantastisch bewezen aanbod hebt met tevreden klanten. Je draait al een fijne omzet. Je hebt het echt al wel staan, maar je merkt om gewoon verder door te kunnen groeien en je plafond te doorbreken. Je advertenties gewoon heel slim kunt inzetten.

Als jij meer wilt, grootser wil worden en anders wil zijn dan jouw concurrentie. Als jij nog harder wilt groeien en het maximale halen uit jouw advertenties op social media.

Maar je hebt geen tijd (of zin) om dit zelf te doen en je gelooft dat experts dit veel beter kunnen. Zo heb je er zelf zo min mogelijk werk aan, maar je kunt er wel de vruchten van plukken. 

Kies voor Social Way en besteed je advertenties uit op Facebook/Instagram, LinkedIn, Pinterest of TikTok. 

“Sanne is een fijne ad-specialist om mee samen te werken. Ze heeft voor mij de ads voor mijn masterclass verzorgd met veel succes. Haar communicatie is heel duidelijk en ze reageert heel snel. Bedankt, Sanne!”

– Selma Aouichaoui
Eigenaresse Selma Aouichaoui

Werk met ONS

Wij helpen jou opschalen op deze social media kanalen

Facebook & Instagram advertenties

Wil je meer mensen naar je site of shop trekken? Meer bestellingen krijgen? Door te adverteren op Facebook en Instagram kun je jouw ideale klanten bereiken. Ook mensen die jou nog niet volgen. Wij helpen je om zelfs met een klein budget meer bezoekers, meer klanten en meer omzet te behalen.

LinkedIn advertenties

Heb jij een zakelijke doelgroep? Dan is LinkedIn-adverteren dé manier om jouw ideale klanten te bereiken. Je kunt hier targeten op functie, branche, regio, etc. Wij helpen je om met slim ingerichte LinkedIn-campagnes zakelijke leads binnen te halen. Oftewel: verkopen van je product of dienst en continu meer bezoekers op je site.

Pinterest advertenties

Wil jij adverteren in een visuele zoekmachine? Jouw doelgroep inspireren en aanzetten tot actie. Dan is Pinterest het perfecte kanaal. Op Pinterest kun je al tegen lage kosten jouw doelgroep bereiken. Je kan ze inspireren met de juiste content en de targeting opties zijn eindeloos. Wij helpen jou aan meer klanten en omzet door middel van winstgevende campagnes op Pinterest.

TikTok advertenties

Wil jij je doelgroep bereiken tegen hele lage kosten? Dan is TikTok-adverteren dé manier om jouw ideale klanten te bereiken. Wij helpen je om met slim ingerichte TikTok-campagnes leads & klanten binnen te halen. Oftewel: verkopen van je product of dienst en continu meer bezoekers op je site.

Portfolio

Deze klanten groeiden in 2 maanden samenwerkenmet gemiddeld 10K extra omzet door middel van social media advertenties.

Sterke campagnes opzetten op social media, die resultaat opleveren – dát is waar wij blij van worden. Hier een greep uit onze resultaten die wij al voor mooie ondernemers hebben mogen genereren.

Webshop Ook-Leuk

Omzet: 13.3K gemiddeld per maand vanuit advertenties

Bestellingen: 550 bestellingen per maand gemiddeld

Kosten per gemaakte bestelling: € 1,62

Webshop Natur-el

Omzet: 10k gemiddeld per maand vanuit advertenties

ROAS: 36 (dat is per euro advertentiebudget dat we besteed hebben, kwam er 36 euro qua omzet uit!)

Omzet: 10k per maand

Bereikte mensen: 50.000 mensen per maand
Website bezoekers: 9000 per maand

 

Coach Irna Evers – YourYou

Leads: 400 gemiddeld per maand door middel van een webinar.

Kosten per lead: € 1,00 per lead

Website bezoekers: 1500 bezoekers gemiddeld per maand

“Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen”.

Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes advertenties gaat. Ik zou Sanne aanraden!”

– Vera Lenting
Eigenaresse Natur-el

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 215+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten. En er is veel meer dan alleen Facebook of Instagram. Daarom ben ik ook gaan uitwijken naar kanalen zoals TikTok, Pinterest en LinkedIn. En heb ik hier andere strategieën getest. 

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen. Weet ik nu ook voor iedere ondernemer, dit is de beste strategie om daarvoor in te zetten. En dit is er voor nodig om gemakkelijk te gaan opschalen.

Aan de slag

Let's meet

Ben jij er klaar voor om met jouw advertenties jouw omzet op te schalen?

Binnen 45 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen met jouw advertenties. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter.

We nemen even helemaal jouw ads strategie onder de loep. Ik kijk even met je mee welke resultaten je behaalt, waar het slimmer kan, waar nog kansen liggen en waar je nog geld laat liggen. Die deel ik met je en dan kunnen we kijken of wij je daar verder mee kunnen helpen.

Deze sessie is 100% vrijblijvend. 

Veelgestelde vragen
Waarom is het slim om mijn social media advertenties uit te besteden?

Als je via social media meer klanten en meer omzet wilt behalen, dan vraagt dat om veel meer dan af een advertentie draaien. Social media ads opzetten en onderhouden =slurpt veel van je kostbare tijd én vraagt om veel kennis. Als je echt wilt gaan opschalen met je omzet, moet jij wel weten hoe dit moet. Het zou zonde zijn als je veel budget inzet en daar niets mee behaalt. Door je social media advertenties uit te besteden aan Social Way, kun je met jouw advertenties het maximale resultaat behalen. Wij helpen je om bij jouw ideale doelgroep op het netvlies te komen, met hen te verbinden en zo meer klanten en meer omzet te krijgen.

Waarom duurt een samenwerking minimaal 3 maanden?

Dat is omdat we na één maand nog niet zoveel kunnen zeggen over hoe goed een campagne 

het doet of wat de resultaten zijn van de social-strategie. De eerste periode gebruik ik o.a. 

om je doelgroep nog beter af te bakenen en de campagne te finetunen. Na drie maanden 

kunnen we samen goed en eerlijk kijken wat social media jou tot dan toe opleveren. 

Zijn er opstartkosten?

Ja, als we samen aan de slag gaan, betaal je eenmalig een bedrag aan opstartkosten. Voor adverteren op social media zijn die eenmalige opstartkosten € 295. Die kosten zijn o.a. bedoeld om je account of advertentieplatform goed in te richten, een strategie op te stellen, Google analytics & Google Tag Manager inrichten. 

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja, een maandelijkse betaling is mogelijk.

Ik heb al eerder advertenties uitbesteed. Hoe weet ik of ik nu wel resultaat ga behalen?

Ik hou van realistische verwachtingen en ik zal je dan ook geen gouden bergen beloven. Deze bespreek ik dan ook met je in een strategiesessie. Ik kijk welke kansen ik zie en geef daar een realistische verwachting op. Ik heb genoeg ervaring (4,5 jaar) en meer dan 125+ klanten geholpen om met hun omzet op te schalen. In het voorstel krijg je ook echt te horen, waar nog verbeterpunten en kansen liggen, waardoor als je dat aanpakt echt in omzet kunt gaan stijgen.