Adverteren op Facebook & Instagram

Voor ondernemers die willenopschalen in omzet door middel van Facebook & Instagram ads

Jij bent een ondernemer die al een prima omzet draait. Maar je voelt aan alles dat je wilt opschalen. Misschien heb je al wel eens geadverteerd op Facebook & Instagram, maar misschien ook niet. Één weet je wel, dat je een fantastisch aanbod hebt met fantastische klanten, anders draaide je deze omzet nu nog niet. Je weet dat je nu alleen veel meer mensen moet bereiken, om zo meer verkeer naar jouw aanbod te krijgen, zodat jij kunt opschalen. De manier om dit te doen is door Facebook & Instagram ads in te zetten. 

Herken jij dit?

Je wilt minimaal verdubbelen in omzet als je eerlijk bent, maar je loopt een beetje vast op de hoe. Hoe kun je precies gaan opschalen zonder dat je veel meer kosten gaat draaien? Zonder dat je een veel hogere kost per lead kwijt bent. Zonder dat je duizenden euro’s aan advertentiebudget kwijt bent om een oké omzet te draaien.

Je wilt opschalen, maar je merk dat, dat niet helemaal gaat met hoe de ads nu lopen en dat jij de expertise daarin mist. Je denkt dat de kosten per lead of aankoop veel meer omlaag kunnen, zodat het resultaat onderaan de streep veel beter is. En dat je veel meer mensen kan aanspreken, zonder daarin hele hoge kosten te hebben.

Deze klant behaalde in 3 maanden samenwerken 82K extra omzet door middel van Facebook/Instagram ads.

Voor deze klant zijn we gaan adverteren op Facebook & Instagram. Binnen 3 maanden zaten we op 349 aankopen. In totaal had ze een totale omzet van € 82.041,22 opgehaald door alleen deze advertenties. Dit betekent dat we voor elke euro die we aan advertentiebudget erin stopte er € 10,30 uitkwam.

Deze klant groeide in 3 maanden samenwerken met 11,5K extra omzet door middel van Facebook/Instagram ads.

Voor deze klant in de sieradenbranche zijn we gaan adverteren op Facebook & Instagram. Binnen 3 maanden haalden we 488 aankopen binnen met een totale omzet van € 11.429,51. We hadden een ROAS van gemiddeld 7,17. Dit betekent dat voor elke euro die werd gebruikt als advertentiebudget er € 7,17 uitkwam. 

#wishes

Dus, jij wil niets liever dan…

DB+
$

meer verkeer naar je site of webshop en daardoor meer aankopen of klanten voor jouw waardevolle producten?

$

kunnen vertrouwen op iemand die jou helpt om meer klanten aan te trekken, zodat jij daar niet meer je kostbare tijd in hoeft te steken?

$

stoppen met geld te steken in advertenties die niet het gewenste resultaat opleveren en zeker weten dat je met je advertentiebudget werkelijk klanten en omzet behaalt?

$

jouw ideale klant bereiken met de juiste boodschap?

Meer klanten en omzet dankzij Facebook & Instagram ads. Benieuwd welke kansen ik zie? Plan een vrijblijvende strategiesessie in. Wij helpen je graag.

“Sanne is echt een topper. Ze weet van aanpakken en is heel pro-actief. Wil jij de juiste online advertenties op social media? Sanne regelt het voor jou!”.

– Esther Prince
Eigenaresse CijferBuddy

Portfolio

Deze klanten groeiden in 2 maanden samenwerkenmet gemiddeld 10K extra omzet door middel van social media advertenties.

Sterke campagnes opzetten op social media, die resultaat opleveren – dát is waar wij blij van worden. Hier een greep uit onze resultaten die wij al voor mooie ondernemers hebben mogen genereren.

Omzet: 13.3K gemiddeld per maand vanuit advertenties

Bestellingen: 550 bestellingen per maand gemiddeld

Kosten per gemaakte bestelling: € 1,62

Omzet: 10k gemiddeld per maand vanuit advertenties

ROAS: 36 (dat is per euro advertentiebudget dat we besteed hebben, kwam er 36 euro qua omzet uit!)

Omzet: 10k per maand

Bereikte mensen: 50.000 mensen per maand
Website bezoekers: 9000 per maand

 

Leads: 400 gemiddeld per maand door middel van een webinar.

Kosten per lead: € 1,00 per lead

Website bezoekers: 1500 bezoekers gemiddeld per maand

Waarom Social Way?

Behaal meer klanten en omzet via online-advertenties op social media, terwijl je tijd overhoudt.

Een succesvolle social-media-campagne opzetten voor elk budget.

4,5 jaar ervaring en meer dan 125+ klanten geholpen en 2500+ campagnes gedraaid.

Transparante prijzen én heldere resultaten

Getest met 1 miljoen+ ad spend. 

Persoonlijk contact & altijd binnen 24 uur reactie op je vragen

#playhard

Hoe werken we?

Ik zeg ‘we’, maar eigenlijk is vooral ons team aan het werk. Dat is nu juist het fijne aan Social Way: jij hoeft je campagnes niet voortdurend in de gaten te houden en te finetunen. Daarvoor zijn wij er. Een samenwerking met Social Way ziet er als volgt uit:

 • w

  Stap 1: Intake

  Die magische klik – dat is het eerste wat belangrijk is voor een samenwerking. Dus laten we eerst vrijblijvend kennismaken. Dan weet jij wie er achter deze site schuilgaat en kunnen we kijken wat jij zoekt. Ik werp alvast een blik op je account, vertel of social-media-adverteren bij jouw doelen past en laat je weten hoe ik daarbij kan helpen.

 • w

  Stap 2: Koppeling met het teamlid

  Bij akkoord kijk ik welke expert uit het Social Way team of ik je het beste kan helpen. Daarna word je dus gekoppeld aan een teamlid. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij het teamlid. Indien dit niet het geval is kijken we of een ander teamlid beter bij jou en jouw bedrijf past. 

 • h

  Stap 3: Plan van aanpak

  Een goed plan is het halve werk. Dus starten we met een slimme strategie. We maken een plan van aanpak waarmee we online advertenties op Facebook en Instagram optimaal inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

 • Stap 4: Campagnes creëren

  We geven je instructies om passende beelden aan te leveren, waarna we inhoudelijke advertentieteksten schrijven die jou helpen om je ideale klant te bereiken. Natuurlijk laten we je het campagnemateriaal zien, zodat je er altijd nog feedback op kunt geven.

 • Stap 5: Live & monitoring

  En dan is hét c(h)ampagnemoment daar: de campagne staat LIVE. Natuurlijk zijn we er daarmee nog niet. We zitten er bovenop zolang de campagne loopt, zodat we waar mogelijk alles kan finetunen. Zo halen we alles uit de campagne.

 • Stap 6: Resultaten

  Spannend, spannend! Daar zijn de eerste resultaten. Elke twee weken ontvang je van ons een update met de campagneresultaten van die week. Zo weet je precies hoe het ervoor staat. En of je de champagnefles nogmaals kunt ontkurken.

 • Stap 7: Check-up via Zoom

  Je bent vast heel nieuwsgierig hoe het gaat. En wat onze adviezen zijn voor de campagne. Daarom hebben we elke maand een Zoom-call van 30 minuten. We sturen je van tevoren een resultatenanalyse en neem die met je door. Dit is hét moment waarop je al je vragen op ons kunt afvuren. Samen kijken we of jij tevreden bent en wat we misschien anders kunnen doen.

ONS aanbod

Facebook & Instagram adverteren

Van een slimme online-advertentie-strategie tot krachtige advertentieteksten – je kunt alles rondom Instagram- en Facebook-advertenties uitbesteden aan mij. Allemaal tegen een vaste prijs per maand, zonder verrassingen. Of nou ja, hopelijk wél met verrassende resultaten, maar zonder verrassende extra kosten.

De opstartkosten betaal je eenmalig aan het begin van de campagne, zodat we goed van start kunnen. Die kosten zijn bedoeld om je account in te richten, koppelingen te maken, updates door te voeren en de strategie voor je uit te werken.

Maandelijkse investering

295,-

Alle prijzen excl. BTW.
Let op: dit tarief is exclusief de advertentiekosten die je aan Facebook en Instagram betaalt.

+ eenmalig €295 opstartkosten*

Inclusief

 • Maandelijkse campagne
 • Advies over jouw doelgroep, een passend budget en het juiste platform
 • Plan van aanpak waarmee we jouw doelgroep spot on bereiken
 • A/B-tests met beeldmateriaal en meerdere doelgroepen 

*Voor een extra campagne per maand betaal je € 200 excl. BTW extra.

 • Krachtige advertentieteksten
 • Elke twee weken een resultaten update
 • Maandelijkse rapportage en Zoom-call
 • Zekerheid over een succesvolle campagne én daar zelf geen omkijken naar hebben

“Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen”.

Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes advertenties gaat. Ik zou Sanne aanraden!”

– Vera Lenting
Eigenaresse Natur-el

Aan de slag

Let's meet!

Ben jij er klaar voor om met jouw omzet op te schalen?

Binnen 45 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen met jouw advertenties. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter.

We nemen even helemaal jouw ads strategie onder de loep. Ik kijk even met je mee welke resultaten je behaalt, waar het slimmer kan, waar nog kansen liggen en waar je nog geld laat liggen. Die deel ik met je en dan kunnen we kijken of wij je daar verder mee kunnen helpen.

Deze sessie is 100% vrijblijvend. 

 

Veelgestelde vragen
* Waarvoor zijn de opstartkosten?

De opstartkosten betaal je eenmalig aan het begin van de campagne, zodat we goed van start kunnen. Die kosten zijn bedoeld om je account in te richten, koppelingen te maken, updates door te voeren en de strategie voor je uit te werken.

Wat levert adverteren op social media mij op?

Dat verrekte algoritme. Het zorgt ervoor dat je met je standaard posts op Instagram en Facebook vaak maar 20% van je volgers bereikt. En niet-volgers? Die weten je al helemaal niet te vinden. Dat algoritme kan ik niet voor je wegtoveren, wél bestaat er een handige manier om toch ideale klanten te bereiken. Ook buiten je volgers om. Adverteren op social media dus!  Je bereikt er een veel groter publiek mee en behaalt zo meer bezoekers, volgers, leads, klanten en omzet.

Waarom zou ik online advertenties op Instagram- of Facebook uitbesteden?

Het lijkt zo simpel: je zet wat budget in, klikt wat instellingen aan en je campagne staat live. Maar niets is minder waar. Wil je met jouw budget zoveel mogelijk effect behalen? Dan zijn de juiste instellingen en een goede doelgroepselectie heel belangrijk. En dan moet je ook nog je campagne voortdurend monitoren en finetunen. Dat vraagt om de nodige kennis en om een flinke bult tijd. Door je Instagram- en Facebook-advertenties uit te besteden aan mij bespaar jij veel tijd, betaal je vaak minder per klik en weet je zeker dat jouw campagne voortdurend optimaal presteert. Ook als Facebook en Instagram hun platformen updaten.

Waarom is het slim om adverteren uit te besteden?

Een advertentiecampagne opzetten doe je niet zomaar even. Naast dat het tijd kost om uit te vogelen hoe het werkt, vraagt het ook om veel kennis om je campagne goed in te richten. Je moet je afvragen of je dat wel wilt. Want wat nu als je grof geld inzet, maar er niets mee behaalt? Of als je na een tijdje merkt dat Instagram en Facebook voor de zoveelste keer zijn veranderd, waardoor je campagne niets meer doet? Ik kan je adviseren over adverteren op social media, geef je eerlijk advies (ook over het benodigde budget) en ik ken de laatste wijzigingen op social-gebied. Ook weet ik welke instellingen nodig zijn en zorg ik er zo voor dat jij met je advertenties écht effect behaalt.

Hoeveel mediabudget moet ik inzetten om resultaat te behalen?

Ik raad een minimaal budget aan van € 5 per dag per campagne. Je kunt al een campagne starten vanaf een paar tientjes mediabudget per maand. We kijken samen wat er binnen jouw budget en behoeften past.

Waarom gaan we een samenwerking voor minimaal 3 maanden aan?

Simpel, omdat we na één maand nog niet goed kunnen bepalen hoe een campagne presteert. Er is tijd nodig om de campagne te optimaliseren door te kijken welke doelgroep en advertenties het beste werken. Na drie maanden hebben we dit goed kunnen testen en heb je daardoor wél een goed beeld van het resultaat. Dan kunnen we ook beter bekijken hoe we verder gaan.

Is het abonnement opzegbaar?

Ja, na die 3 maanden kun je je abonnement elk moment opzeggen. Zonder kleine lettertjes #pinkypromise

Ik heb al eerder advertenties uitbesteed. Hoe weet ik of ik nu wel resultaat ga behalen?

Ik hou van realistische verwachtingen en ik zal je dan ook geen gouden bergen beloven. Deze bespreek ik dan ook met je in een strategiesessie. Ik kijk welke kansen ik zie en geef daar een realistische verwachting op. Ik heb genoeg ervaring (4,5 jaar) en meer dan 125+ klanten geholpen om met hun omzet op te schalen. In het voorstel krijg je ook echt te horen, waar nog verbeterpunten en kansen liggen, waardoor als je dat aanpakt echt in omzet kunt gaan stijgen.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja, een maandelijkse betaling is mogelijk.