Reviews

Lieve woorden, positieve reacties & resultaten

In Sanne herken ik een stuk van mezelf waardoor ik het extra fijn vind om met haar te werken. Het is een fijne, open en eerlijk samenwerking. Dat vind ik prettig.

Sanne schakelt snel, ze is persoonlijk en analytisch is ze sterk. Ze is leergierig en pakt dingen snel op. Ze is zelfstandig en weet waar ze over praat.

Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

Sanne is echt een topper. Ze weet van aanpakken en is heel pro-actief. Wil jij de juiste online advertenties op social media? Sanne regelt het voor jou!

Esther Prince

Cijferbuddy

Sinds eind 2021 zijn wij gestart met Social Way voor onze online marketing. Sanne voelt precies aan wat onze wens is en denkt hierin ook graag mee. Zij werkt nauwkeurig en komt afspraken na. Een heel prettige samenwerking!

Picolette van Starrenburg

Have a Pico

Sanne is een fijne ad-specialist om mee samen te werken. Ze heeft voor mij de ads voor mijn masterclass verzorgd met veel succes. Haar communicatie is heel duidelijk en ze reageert heel snel. Bedankt, Sanne!

Selma Aouichaoui

Your Mindset Academy

Top ervaring met Sanne. Werken nu al een tijdje samen en Sanne denkt en werkt altijd goed mee. Sanne beheerd al onze campagnes, van campagnes in de Zorg tot campagnes voor onze online tools. Onze campagnes lopen goed en Sanne staat altijd klaar en kan snel schakelen.

Arnaud Scheper

Lots Bemiddeling & Lots Marketing

Sanne is op freelance-basis onderdeel van mijn team bij ROOM. the agency. Ze ontzorgt verschillende klanten op het gebied van social media advertenties en google ads (SEA). Het is superfijn om haar in ons team te hebben! Sanne weet de resultaten voor klanten naar een hoger niveau te tillen. Ze geeft passend advies op basis van de data die wordt verzameld. Het is heel fijn om op haar te kunnen bouwen en samen met dezelfde resultaatgerichtheid en gedrevenheid te kunnen werken voor diverse klanten!

Anne van Leent

ROOM the Agency

Ik hou van simpel, Sanne begrijpt me daar helemaal in. Geen ingewikkelde vakjargon en elke twee weken een update. Zo heb ik er alle vertrouwen in om dit uit handen te geven.

Agnes Verschuren

Agnes Eventcoaching

Ik nam contact op met Sanne omdat ik een paar vragen en problemen had met advertenties. De tips en kennis die ze deelde vond ik heel duidelijk en nuttig. Ik raad haar absoluut aan aan ondernemers die (willen) adverteren op social media, maar vastlopen of geen idee hebben hoe ze eraan moeten beginnen!

Chloë de Raedt

Eigenaresse , E.magined

Ik vind het prettig dat ik de FB marketing aan Sanne kan overlaten en heb vertrouwen in Sanne. Ik heb korte directe lijnen met haar. Ze is professioneel. En weet wat wanneer nodig is en gaat voor een goed resultaat. Het aantal bezoeken aan mijn website en het aantal leads is enorm toegenomen.

Irna Evers

Eigenaresse , YourYou

Ik werk nu een aantal maanden samen met Social Way. Ik ben niet makkelijk en vraag veel van mijn community manager en ze gaat daar super goed mee om! Wat ik het aller fijnste en belangrijkste vind is dat ik haar altijd kan appen met feedback en vragen, ook in het weekend, en dat ze me altijd binnen no time antwoordt! Ze verwerkt mijn feedback altijd heel snel en goed en beantwoordt al mijn vragen, ook al vraag ik dingen soms dubbel. Super!

Valeria Maslova

Online Logopedie

Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen. Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes gaat. Ik zou Sanne aanraden!

Vera Lenting

Natur-el

Meer over mij

Sanne: social-media-fanaat vanaf het eerste uur

Een echte globetrotter..

.. maar in mijn hart nog altijd een Brabander. Verzot op sushi en de veroorzaker dat de flessen sojasaus hier in huis zo snel leeg zijn.

Maar er is nog iets waar ik verslaafd aan ben: social-media-marketing.

Als social-media-expert help ik jou om met je content zichtbaar te zijn bij juist je ideale klant. Ik zorg ervoor dat jouw doelgroep de conversieknop of je site werkelijk weet te vinden. En ik maak je met alle liefde wegwijs in de wereld van algoritmes, campagnebudgetten en ads-instellingen.

Na mijn studie Business Administration zette ik meer dan duizend campagnes op.

Van zzp’ers tot grote bedrijven. Met budgetten van een paar tientjes tot wel tienduizenden euro’s per maand. Met die ervaring op zak draai ik campagnes die wél hun vruchten afwerpen voor ambitieuze ondernemers zoals jij.

Aan de slag

Klaar voor een continue stroom aan klanten?

Ben jij er klaar voor om uit jouw social media echte klanten te halen? En om zo meer te verdienen met jouw mooie aanbod? Laten we Zoomen of bellen! Dan vertel ik je graag hoe wij jou kunnen helpen.

Plan zelf je afspraak in mijn agenda in. Of mail of app me via 06 – 51 28 53 40 of via info@socialway.nl.