Reviews

Lieve woorden, positieve reacties & resultaten.

Hier doen we het uiteindelijk voor;)

Deze klant groeide in 2 maanden samenwerken met 23K extra omzet door middel van Facebook/Instagram ads.

Voor deze klant in de kledingbranche zijn we gaan adverteren op Facebook & Instagram. Binnen 2 maanden zaten we op een gemiddelde kost per aankoop van € 1,92 en kreeg ze voor elke euro die we erin stopte als advertentiebudget er 11,87 voor terug. In totaal had ze een totale omzet van € 23.177,60 opgehaald door alleen deze advertenties. Vanaf hier zijn we verder gaan opschalen in budget, doelgroepen en advertenties en dit doen we vandaag de dag nog steeds.

Deze klant groeide in 2 maanden samenwerken met 67 extra afspraken door middel van Google ads.

Voor deze klant zijn we gaan adverteren op Google. Binnen 2 maanden zaten we op een gemiddelde kost per afspraak van € 3,05. In totaal had ze een 67 afspraken extra door alleen deze Google ads. Vanaf hier zijn we verder gaan opschalen in budget. 

Deze klant behaalde in 3 maanden samenwerken 82K extra omzet door middel van Facebook/Instagram ads.

Voor deze klant zijn we gaan adverteren op Facebook & Instagram. Binnen 3 maanden zaten we op 349 aankopen. In totaal had ze een totale omzet van € 82.041,22 opgehaald door alleen deze advertenties. Dit betekent dat we voor elke euro die we aan advertentiebudget erin stopte er € 10,30 uitkwam.

Deze klant groeide in 3 maanden samenwerken met 11,5K extra omzet door middel van Facebook/Instagram ads.

Voor deze klant in de sieradenbranche zijn we gaan adverteren op Facebook & Instagram. Binnen 3 maanden haalden we 488 aankopen binnen met een totale omzet van € 11.429,51. We hadden een ROAS van gemiddeld 7,17. Dit betekent dat voor elke euro die werd gebruikt als advertentiebudget er € 7,17 uitkwam. 

Sanne doet sinds het voorjaar van 2023 onze advertenties en we zijn super tevreden over haar. We betalen een hele mooie prijs per lead waardoor we met ons bedrijf verder kunnen groeien. Ons probleem was dat we de webinars niet goed gevuld kregen en dat probleem heeft ze kunnen oplossen door een goede advertentie campagne voor ons op te zetten. Dus als je iets met fb advertenties zou willen doen dan raad ik zeker Sanne aan. Niet zelf gaan tobben, onder aan de streep koste ons dat veel meer dan dat het opleverde.

Bianca Both

Praktijk Aradia

Vrijwilligers werven in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is een moeilijke klus.
We hebben alle offline mogelijkheden al geprobeerd.
Ik kende Sanne uit het verleden en wist van haar kennis en kunde op het gebied van social advertising. Mijn vraag aan haar om dit voor ons te bewerkstelligen, beantwoorde ze gelijk met een volmondige ja.
Haar expertise hierin heeft ze bewezen, we zouden de campagne vier weken laten lopen.
Na tien dagen hebben we hem al stopgezet, anders kreeg ik de afdeling Personeelszaken op de kast.
Vijftig leads binnen tien dagen. Geweldig dit en na vijftig belletjes bleken dit ook echt geïnteresseerden voor vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Rotterdam.
Of ik Sanne zou aanbevelen? Nou en of! Ze weet precies de doelgroep te bereiken op de sociale media.
Of dit nou voor commerciële doeleinden is of voor vrijwilligersoproep, het resultaat is gebleken, geweldig.
Helma Beker

Voedselbank Rotterdam

Sanne is echt een topper. Ze weet van aanpakken en is heel pro-actief. Wil jij de juiste online advertenties op social media? Sanne regelt het voor jou!

Esther Prince

Cijferbuddy

Sanne denkt echt met je mee. Ze geeft fijne feedback over eventuele mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien. Door Sanne heb ik een goede start kunnen maken met mijn webshop. Heel erg bedankt!

Bianca

BIMA Nails

Sinds eind 2021 zijn wij gestart met Social Way voor onze online marketing. Sanne voelt precies aan wat onze wens is en denkt hierin ook graag mee. Zij werkt nauwkeurig en komt afspraken na. Een heel prettige samenwerking!

Picolette van Starrenburg

Have a Pico

Sanne is een fijne ad-specialist om mee samen te werken. Ze heeft voor mij de ads voor mijn masterclass verzorgd met veel succes. Haar communicatie is heel duidelijk en ze reageert heel snel. Bedankt, Sanne!

Selma Aouichaoui

Your Mindset Academy

Top ervaring met Sanne. Werken nu al een tijdje samen en Sanne denkt en werkt altijd goed mee. Sanne beheerd al onze campagnes, van campagnes in de Zorg tot campagnes voor onze online tools. Onze campagnes lopen goed en Sanne staat altijd klaar en kan snel schakelen.

Arnaud Scheper

Lots Bemiddeling & Lots Marketing

Sanne is op freelance-basis onderdeel van mijn team bij ROOM. the agency. Ze ontzorgt verschillende klanten op het gebied van social media advertenties en google ads (SEA). Het is superfijn om haar in ons team te hebben! Sanne weet de resultaten voor klanten naar een hoger niveau te tillen. Ze geeft passend advies op basis van de data die wordt verzameld. Het is heel fijn om op haar te kunnen bouwen en samen met dezelfde resultaatgerichtheid en gedrevenheid te kunnen werken voor diverse klanten!

Anne van Leent

ROOM the Agency

In Sanne herken ik een stuk van mezelf waardoor ik het extra fijn vind om met haar te werken. Het is een fijne, open en eerlijk samenwerking. Dat vind ik prettig.

Sanne schakelt snel, ze is persoonlijk en analytisch is ze sterk. Ze is leergierig en pakt dingen snel op. Ze is zelfstandig en weet waar ze over praat.

Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

Ik hou van simpel, Sanne begrijpt me daar helemaal in. Geen ingewikkelde vakjargon en elke twee weken een update. Zo heb ik er alle vertrouwen in om dit uit handen te geven.

Agnes Verschuren

Agnes Eventcoaching

Ik nam contact op met Sanne omdat ik een paar vragen en problemen had met advertenties. De tips en kennis die ze deelde vond ik heel duidelijk en nuttig. Ik raad haar absoluut aan aan ondernemers die (willen) adverteren op social media, maar vastlopen of geen idee hebben hoe ze eraan moeten beginnen!

Chloë de Raedt

Eigenaresse , E.magined

Ik vind het prettig dat ik de FB marketing aan Sanne kan overlaten en heb vertrouwen in Sanne. Ik heb korte directe lijnen met haar. Ze is professioneel. En weet wat wanneer nodig is en gaat voor een goed resultaat. Het aantal bezoeken aan mijn website en het aantal leads is enorm toegenomen.

Irna Evers

Eigenaresse , YourYou

Fijne samenwerking met Social Way, regelmatige updates en goede resultaten voor de campagnes.

Sanne Bakker

Eigenaresse , Zoutbloed

Sanne is een uitstekende professional op het gebied van advertenties. Ze heeft voor mij de afgelopen maanden mijn advertenties voor mijn webshop beheerd.
Haar communicatie en uitleg is helder en ze reageert snel. Het persoonlijke contact is voor mij goud. De maandelijkse uitgebreide rapportage zijn ook fijn om te resultaten te bespreken.
Dank je wel, Sanne, voor een prettige samenwerking!
Kim Bongers

Eigenaresse, KiCo Label

Ik werk nu een aantal maanden samen met Social Way. Ik ben niet makkelijk en vraag veel van mijn community manager en ze gaat daar super goed mee om! Wat ik het aller fijnste en belangrijkste vind is dat ik haar altijd kan appen met feedback en vragen, ook in het weekend, en dat ze me altijd binnen no time antwoordt! Ze verwerkt mijn feedback altijd heel snel en goed en beantwoordt al mijn vragen, ook al vraag ik dingen soms dubbel. Super!

Valeria Maslova

Online Logopedie

Ontzettend fijn om met Social Way samen te werken en te weten dat, wat één van de meest belangrijke onderdelen in de business is, namelijk campagnes draaien, in handen is bij iemand die echt persoonlijk is betrokken.
Iemand die meedenkt, gespecialiseerd is, en daarin het overzicht bewaard.
We zijn super blij dat Social Way onderdeel is van ons team, waar we op kunnen vertrouwen.
Een aanrader dus.
Katja & Maike

Eigenaresses, KM training & coaching

Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen. Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes gaat. Ik zou Sanne aanraden!

Vera Lenting

Natur-el

Het team van I’m Dutch & Ook-Leuk is heel blij met de ondersteuning van Sanne van Social Way.
We hadden zelf geen idee waar te beginnen, de kennis hadden we zelf niet in huis.
Daarom hebben we de expertise van Sanne ingeschakeld. We zien de resultaten nu in het benutten van kansen en onze omzet te verhogen.
Wij zouden Sanne zeker aanraden bij onze collega’s met webshops. 
Mirella Hermans

Eigenaresse, Ook-Leuk & I'm Dutch