Wordt affiliate partner van Social Way.Verdien heel eenvoudig geld!

Promoot een van de pakketten en verdien een hoge commissie. 

Het enige wat jij hoeft te doen is Social Way aan te bevelen in jouw omgeving. Als ze jouw naam doorgeven en het contract tekenen ontvang jij een leuke commissie. Simpel toch?

#geldverdienen

De werkwijze

Beveel de pakketten van Social Way aan bij ondernemers en bedrijven & ontvang 15% commissie wanneer zij klant worden. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen.

Wat moet je doen?

  • …Beveel mijn pakketten aan bij andere ondernemers.
  • …De ondernemer boekt een kennismaking in met mij via Calendly.
  • …Je zorgt ervoor dat de ondernemer jouw naam noemt bij deze kennismaking.
  • Ondernemer ontvangt bij akkoord op offerte een overeenkomst.
  • Overeenkomst is getekend door beide partijen.
  • Cashen! Jij ontvangt 15% commissie over de afgenomen dienst. Dit kan al oplopen naar €200.
De pakketten

Welke pakketten beveel jij aan?

Facebook & Instagram advertenties

Wil je meer mensen naar je site of shop trekken? Meer bestellingen krijgen? Door te adverteren op Facebook en Instagram kun je jouw ideale klanten bereiken. Ook mensen die jou nog niet volgen. Ik help je om zelfs met een klein budget meer bezoekers, meer klanten en meer omzet te behalen.

LinkedIn advertenties

Heb jij een zakelijke doelgroep? Dan is LinkedIn-adverteren dé manier om jouw ideale klanten te bereiken. Je kunt hier targeten op functie, branche, regio, etc. Ik help je om met slim ingerichte LinkedIn-campagnes zakelijke leads binnen te halen. Oftewel: verkopen van je product of dienst en continu meer bezoekers op je site.

Pinterest advertenties

Wil jij adverteren in een visuele zoekmachine? Jouw doelgroep inspireren en aanzetten tot actie. Dan is Pinterest het perfecte kanaal. Op Pinterest kun je al tegen lage kosten jouw doelgroep bereiken. Je kan ze inspireren met de juiste content en de targeting opties zijn eindeloos. Ik help jou aan meer klanten en omzet door middel van winstgevende campagnes op Pinterest.

TikTok advertenties

Wil jij je doelgroep bereiken tegen hele lage kosten? Dan is TikTok-adverteren dé manier om jouw ideale klanten te bereiken. Ik help je om met slim ingerichte TikTok-campagnes leads & klanten binnen te halen. Oftewel: verkopen van je product of dienst en continu meer bezoekers op je site.

Cursus Leer Adverteren

Leer advertenties maken op Facebook & Instagram en verhoog je omzet en het aantal klanten, zodat jij kan genieten van financiële vrijheid. In de Cursus Leer Adverteren leer ik je van A-Z hoe jij klanten en omzet uit jouw advertenties op Facebook & Instagram haalt. Dit doe ik door middel van hele eenvoudige instructie video’s.

Sanne

De #social meid die jou helpt aan meer klanten

Hoi, mijn naam is Sanne. #globetrotter #sushiverslaafd #lovingmyjob Ja, dat laatste kan ik volmondig zeg. De afgelopen jaren heb ik voor meer dan 75 klanten online-advertenties op social media opgezet, accounts gevuld met mooie content en ambitieuze ondernemers geholpen aan meer klanten, meer omzet en meer online zichtbaarheid.

Een paar weetjes over mij

$

Ik houd de laatste social-media-updates beter bij dan het dagelijks nieuws;

$

Volg voortdurend cursussen en tutorials om jou nog beter te kunnen helpen; 

$

Mijn missie is om met online-advertenties op social media jou helpen bij de groei van je bedrijf;

$

Ik reis het allerliefst de wereld over, vind het fantastisch om mijn reiservaringen op Instagram te delen en vind persoonlijke ontwikkeling machtig interessant.

$

Verder strooi ik volgens mijn vrienden iets te rijkelijk met sojasaus & ben ik gek op sushi (mét sojasaus dus!).

Yes, dit wil ik!

Wil jij je aanmelden alsaffiliate partner?

Mail of app me via 06 – 51 28 53 40 of via info@socialway.nl.

#questions

Heb je een vraag? Let me know!