Welkom! (Naam)

 We gaan samen aan de slag voor geweldige advertenties.

Kijk dit eerst!

Communicatie & Grenzen

Tijdens ons project zullen we Asana gebruiken om al onze taken en deadlines bij te houden en alle communicatie op één plek te houden. Dit betekent dat we vanaf nu stoppen met het gebruik van e-mails om lange e-mailthreads te vermijden en het risico lopen onze deadlines, bestanden en to-do’s uit het oog te verliezen.

Asana is een gratis tool voor projectbeheer, dus je hoeft nergens voor te betalen. Je ontvangt gewoon een uitnodiging van mij om mee te doen aan je project en je bent helemaal klaar!

Klik op de video aan hieronder om een korte tutorial te bekijken over het gebruik van Asana voor ons project.

Bij het bespreken van de maandrapportage kunnen we in een Zoom-Call springen om de rapportage door te nemen – ik heb gemerkt dat dit het project echt helpt om sneller te vorderen!

Office hours 

Ik werk vanuit Mexico waardoor we met een tijdsverschil van 7 uur zitten. Houd er rekening mee dat je wellicht een dag moet wachten op antwoord. Mijn kantoordagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 18.00 uur Nederlandse tijd. 

Welke tools gebruiken we?

Meta Business Manager

Vanuit de Meta business manager gaan we adverteren. Voor de opstart is het belangrijk dat ik hier in eerste instantie als beheerder aan wordt toegevoegd. Zo kan ik alles nalopen en koppelen en instellen. Als dat gedaan is, zal ik mij zelf als partner toevoegen en verwijder ik mij zelf als beheerder. In de video hiernaast leg ik je uit hoe je een business manager maakt indien je die nog niet hebt en hoe je mij toegang geeft.

Google Analytics

Voor onze social campagnes gaan we ook werken met Google Analytics. Dit geeft ons namelijk inzicht in de resultaten van de campagnes aangezien we niet alles kunnen meten vanuit de Meta Business Manager. In de video hiernaast leg ik jou uit hoe je mij toegang geeft.

Google Tag Manager

Voor onze social campagnes gaan we ook werken met Google Tag Manager. Met Google Tag Manager kunnen we bepaalde doelen instellen, die we willen meten. In de video hiernaast leg ik jou uit hoe je mij toegang geeft.

Asana

Asana is de belangrijkste tool die we voor uw project zullen gebruiken. Hier houden we alle gesprekken (geen e-mails meer!), Taken en deadline bij. In de app krijg je op elk moment een duidelijk overzicht van je project.

Zoom

Hierin vinden onze calls plaats. De dag of max. 30 minuten voor onze meeting ontvang je een link waar we afspreken. In Zoom kan ik mijn scherm delen en kunnen we elkaar live zien/spreken. Wel zo leuk!

Google Drive

In Google Drive verzamelen we alle informatie die we nodig hebben. Hier komt de strategie en de advertentieteksten in te staan en mag jij al jouw beeldmateriaal wat je hebt in de map “beeld” uploaden.