Maandag 29 januari om 09.30 uur

Facebook & Instagram Ads strategie meeting

In 2 uur een aangescherpte gameplan voor je Facebook & Instagram ads voor 2024. Voor ondernemers die groots willen opschalen en zich niet meer klein willen houden.

Jij bent klaar om echt de grote markt te bereiken zonder dat het voelt dat je continu op social media moet trekken en vissen naar klanten.

Deze training is anders dan alle trainingen. Geen tranentrekkend intro verhaal over hoe diep ik in de put zat en hoe succesvol ik nu ben. Of een upsell verhaal die de helft van de training in beslag neemt.

Een niet-goed-geld-terug-garantie zonder voorwaarden.

4,5 jaar ervaring en meer dan 125+ klanten geholpen en 2500+ campagnes gedraaid.

Voor wie?

Voor ondernemers die een fantastisch aanbod hebben, waar klanten voor in de rij zouden staan. En die klaar zijn met zich klein te houden.

Voor ondernemers die niet meer het gevoel willen hebben dat je continu echt op social media zichtbaar moet zijn en daar moet trekken en zitten vissen naar klanten.

Die klaar zijn met te dure agencies die je van alles beloven en met hun fratsen. 

Jij wilt groots opschalen met een aangescherpte strategie, echt volume en massa gaan draaien. Veel meer mensen bereiken, zodat je kunt gaan stijgen in omzet.

Deze korte intensieve en inhoudelijke meeting is gericht op ondernemers die minimaal € 2500 per maand omzetten. Zit je daar onder? Dan is mijn cursus Leer Adverteren eventueel interessant voor je.

Ads slim inzetten

 Jij bent een ambitieuze ondernemer die wilt groeien in omzet met ads en het systeem voor jou wilt laten werken. Je wilt niet continu posten op social media en bezig zijn met tijdrovende taken.

Jij wilt slimmere en effectiever schaalbare strategieën inzetten. Je weet dat ads daar slim voor zijn, alleen je weet nog niet hoe je dit exact slim kunt gaan inzetten.

Het is tijd om een game plan te maken voor jouw ads. Tijd om slimmer en tactisch ads in te gaan zetten voor jouw bedrijf, zodat je kunt gaan opschalen in omzet.

Deze training is anders dan alle trainingen. Geen tranentrekkend intro verhaal over hoe diep ik in de put zat en hoe succesvol ik nu ben. Of een upsell verhaal die de helft van de training in beslag neemt. 

Deze meeting bevat geen starters-advies, maar we bespreken direct de winnende principes, zodat jij een op maat gemaakt game plan hebt, waarmee jij groots kunt gaan opschalen. 

Na het volgen van de strategie meeting heb je een plan waar je op kunt bouwen en echt een lange tijd mee vooruit kunt, zodat je niet meer afhankelijk bent van te dure agencies of andere fratsen. 🔥

“Sanne is een fijne ad-specialist om mee samen te werken. Ze heeft voor mij de ads voor mijn masterclass verzorgd met veel succes. Haar communicatie is heel duidelijk en ze reageert heel snel. Bedankt, Sanne!”

– Selma Aouichaoui
Eigenaresse Selma Aouichaoui

“Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen”.

Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes advertenties gaat. Ik zou Sanne aanraden!”

– Vera Lenting
Eigenaresse Natur-el

“Sanne is een uitstekende professional op het gebied van advertenties. Ze heeft voor mij de afgelopen maanden mijn advertenties voor mijn webshop beheerd.
Haar communicatie en uitleg is helder en ze reageert snel. Het persoonlijke contact is voor mij goud. De maandelijkse uitgebreide rapportage zijn ook fijn om te resultaten te bespreken.
Dank je wel, Sanne, voor een prettige samenwerking!”

– Kim Bongers
Eigenaresse KiCo Label

Aan het einde van deze training heb jij

$

Een op maat gemaakt game plan voor jouw Facebook & Instagram ads voor 2024, waarmee jij jouw omzet kunt gaan verdubbelen.

$

Inzicht in de geheimen van succesvolle adverteerders die maar 20% van de adverteerders in zet.

$

De allerbelangrijkste elementen die jij in je ads strategie nodig hebt. Zodra je die hebt komen de klanten via jouw ads binnen.

Datum: maandag 29 januari 09:30-11:30
Deelnemers: Max. 20 deelnemers.
Locatie: Achter je computer via Google Meet.
Kosten: € 15,- excl. BTW

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 125+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.