1:1 advertising coaching traject

Voor ondernemers die binnen 6 maandenafscheid willen nemen van te dure ads agencies.

Jij bent een ambitieuze ondernemer die wilt groeien in omzet met ads en het systeem voor jou wilt laten werken.

Je voelt aan alles dat het tijd is om next-level te gaan. Geen houtje-touwtje marketing, maar slimme marketing waarmee je verder kunt gaan opschalen. Je wilt niet afhankelijk zijn van te dure ads agencies die je bergen goud beloven, maar niet het resultaat leveren.

Jij wilt zelfstandig ads kunnen runnen, zodat jij het effectief kunt gaan inzetten en SKY-high kunt gaan in omzet.

En dat is precies waar ik jou mee help in 6 maanden tijd.

#yes

In 6 maanden opschalenin omzet met ads!

Jij bent klaar met continu maar zichtbaar moeten zijn, aan klanten moeten trekken. Het is tijd voor een schaalbare strategie.

Je bent een ondernemer die rete ambitieus is en je hebt je doelen heel duidelijk. Je wilt dan ook volledig jouw potentieel benutten en alles uit jouw bedrijf halen. Je voelt diep van binnen dat je veel meer impact kunt maken dan wat je nu doet.

Alleen nu blijf je op een omzet hangen. Het lukt je maar niet om echt door te groeien in omzet. Je merkt dat daar veel meer voor nodig is.

Je doet al wat aan marketing. Alleen nu richt je je vooral op organische marketing, wat je heel veel tijd en energie kost. Continu maar social media berichten posten, reels maken, DM’s sturen. En dan is het bereik ook nog eens zo slecht.

In het begin werkte dit eerst nog voor je, alleen je merkt dat je nu aan je plafond zit en je alles wel uit je social media gehaald hebt. Iedereen weet wel ondertussen wat jij doet. Nieuwe klanten weten je ook nog niet te vinden.

Je wilt veel meer mensen bereiken en marketing doen, zonder dat je daar de hele tijd, zelf bovenop hoeft te zitten. Je wilt een slim systeem zonder plafond bouwen die ervoor zorgt dat klanten automatisch naar jou toe komen. Klanten die al koop klaar zijn wanneer ze een gesprek bij je inplannen. 

Je wilt zelf leren hoe je dit systeem kunt maken en hoe jij dit kunt runnen zonder dat je afhankelijk bent van experts. Zo groei jij niet alleen in omzet, maar ook als ondernemer, omdat je dit elke keer weer voor je eigen aanbod kunt toepassen. 

En dat is precies waar ik bij help!

Het 1:1 traject voor het bouwen van een slim systeem met ads!

Met organisch leuke plaatjes posten en stories posten kom je simpelweg niet heel ver. Organisch is tijdrovend. Je moet veel social media posts plaatsen die maar heel weinig mensen bereiken, je moet mensen continu overtuigen om, maar iets bij je af te nemen. Je moet simpelweg heel veel moeten pushen om te kunnen verkopen en om jouw omzet te laten stijgen. Dat continu online moeten zijn is gewoon niet effectief. Op een gegeven moment raak je ook een plafond en kun je niet doorgroeien. 

Online adverteren is simpelweg de manier om op te schalen in leads, klanten en omzet. Met adverteren maak je gebruik van slimme systemen, waardoor klanten moeiteloos naar jou toekomen. Zo kun jij in een korte tijd heel snel en doorlopend groeien.

Met SKY-high gaan we dit systeem bouwen wat aansluit op jouw dromen, doelen en wensen. Zo heb jij straks een systeem staan wat niet alleen helpt in het groeien van je business.

Na vier maanden SKY-high haal jij automatisch klanten binnen en ben jij volledig zelfstandig in staat om dit te runnen en verder op te schalen.

“Fijne samenwerking met Social Way, regelmatige updates en goede resultaten voor de campagnes.”.

– Sanne Bakker
Eigenaresse Zoutbloed

#skyhigh

Na het SKY-high traject: 

DB+
$

Heb jij een ijzersterk plan waarmee jij kunt opschalen met 10K, 20K tot 50K maanden. 

$

Weet jij alles met betrekking tot adverteren en hoe je dit kunt toepassen en hoef jij niet meer afhankelijk te zijn van een ads expert. Zo kun jij alle touwtjes in eigen handen houden. 

$

Meer passief inkomen doordat je een stroom aan leads en klanten hebt zonder dat je daar tijd aan kwijt bent.

Dit krijg je?

6 maanden aan de slag.

1:1 Kick-off sessie

Om goed van start te gaan, duiken we gelijk jouw bedrijf in. Waar sta je nu? Wat zijn je doelen en waar wil jij jezelf zien staan na deze 6 maanden. Ook gaan we aan de slag met de eerste actiepunten. 

Gepersonaliseerde strategie incl. data-analyse.

Op basis van de kick-off duik ik al jouw data in en maak ik een gepersonaliseerde strategie die we de komende 6 maanden gaan doorvoeren. 

Technisch inrichten van je ad account.

Ik zorg dat jouw ad account goed is ingericht, zodat we alles helemaal meetbaar hebben. 

Elke drie weken, 1 coaching call om jouw actiepunten te bespreken.

Om steeds het actieplan te bespreken én te kijken wat je actiepunten zijn en hoe je deze kunt gaan doorvoeren. 

Feedback op stukken die je kunt aanleveren. 

Heb je feedback nodig op je salespagina, webinar, ads etc. dan kun je deze stukken bij mij aanleveren. Via de mail krijg je dan inhoudelijke feedback terug. 

2 jaar toegang tot cursus Leer Adverteren. 

Je krijgt 2 jaar toegang tot mijn cursus Leer Adverteren waarin meer dan 60+ lessen staan over adverteren op Facebook & Instagram. 

24/5 Whatsapp support

Heb je vragen? Dan kun jij mij altijd bereiken via Whatsapp en dan kan ik je helpen tussen de sessies door.

#skyhigh

 Dit 1:1 SKY-high traject is voor jou als: 

DB+
$

Jij een ondernemer bent met een bewezen prachtig aanbod en jij klaar bent om next level te gaan groeien. 

$

Jij maatwerk wilt. Geen kopieer en plak werkje. Nee, jij wilt advertenties en systemen hebben staan die volledig bij jou passen. 

$

Jij zelfstandig jouw systemen en advertenties wilt runnen en precies zelf weet hoe je kunt opschalen, zodat jij het niet hoeft uit te besteden. 

$

Jij veel meer impact wilt gaan maken. Jij wilt veel meer klanten gaan helpen. 

Per maand (6 maandelijkse betaling)

€ 700

 • 6 maanden aan de slag.
 • 1:1 Kick-off sessie
 • Gepersonaliseerde strategie incl. Data-analyse.
 • Technisch inrichten van je account.
 • Iedere 3 weken 1 coaching call om jouw actiepunten te bespreken.
 • Feedback op stukken die je kunt aanleveren.
 • 2 jaar toegang tot cursus Leer Adverteren (t.w.v. € 899)
 • 24/5 Whatsapp support.
Betaal in 1 keer ( € 400 korting)

€ 3600

 • 6 maanden aan de slag.
 • 1:1 Kick-off sessie
 • Gepersonaliseerde strategie incl. Data-analyse.
 • Technisch inrichten van je account.
 • Iedere 3 weken 1 coaching call om jouw actiepunten te bespreken.
 • Feedback op stukken die je kunt aanleveren.
 • 2 jaar toegang tot cursus Leer Adverteren.
 • 24/5 Whatsapp support.

“Sinds eind 2021 zijn wij gestart met Social Way voor onze online marketing. 

Sanne voelt precies aan wat onze wens is en denkt hierin ook graag mee. Zij werkt nauwkeurig en komt afspraken na. Een heel prettige samenwerking!”.

– Picolette van Starrenburg
Eigenaresse Have a Pico

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 125+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.

“Wat ben ik blij met Sanne! Als Rotterdammer kan ik haar hands-on en “niet lullen maar poetsen” instelling enorm waarderen”.

Sanne is professioneel, houdt me bij de les (heel fijn) en komt altijd met waardevolle suggesties als het om mijn social media campagnes advertenties gaat. Ik zou Sanne aanraden!”

– Vera Lenting
Eigenaresse Natur-el

Aan de slag

Let's meet!

Ben jij er klaar voor om met jouw SKY-high te gaan?

Binnen 45 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen met jouw advertenties. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter.

We nemen even helemaal jouw ads strategie onder de loep. Ik kijk even met je mee welke resultaten je behaalt, waar het slimmer kan, waar nog kansen liggen en waar je nog geld laat liggen. Die deel ik met je en dan kunnen we kijken of wij je daar verder mee kunnen helpen.

Deze sessie is 100% vrijblijvend. 

 

Veelgestelde vragen
Ik heb al een business coach, is dit dan nog wel interessant?

Je kan dit zeker combineren met een ander traject. Wanneer je een kennismaking inplant, bespreken we hoe dit elkaar kan aanvullen. 

Beheer jij de advertenties tijdens het traject?

Nee, dit doe ik bewust niet, omdat ik jou wil leren het zelfstandig te doen, zodat je niet afhankelijk bent van een ads expert na dit traject. Zo kun jij kosten besparen, omdat je alles zelf kunt doen. 

Waar krijg ik hulp bij?

Praktisch gezien krijg je hulp bij alle elementen die belangrijk zijn bij het adverteren. Je kunt hierbij denken aan website, salespagina, landingspagina, webinar, gratis weggever, e-mailfunnels etc. 

Ik adverteer nog niet, is dit traject dan geschikt?

Dat is geen probleem. Tijdens SKY-high maken we een plan van aanpak voor jouw advertenties. 

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja, een maandelijkse betaling is mogelijk.