Een plan van aanpak voor je advertentiesdie je zelf kunt toepassen

Je bent ondernemer en je adverteert op social media. Alleen je merkt dat er momenteel nog te weinig orders of leads binnen komen. De kosten lopen meer op dan dat je er echt concrete omzet uithaalt.

Je weet dat adverteren de tool is om veel meer mensen te gaan bereiken en meer klanten aan te trekken.

Je hebt geen idee wat je moet doen, zodat dit verandert. Je ziet door de bomen het bos niet meer in het advertentiebeheer.

Je wilt alleen niet weer een hele training afnemen. Je wilt gewoon wat tips en quick wins over hoe het winstgevender kan, zodat je betere resultaten gaat behalen.

 En dat is waar wij precies helpen met het Ondernemers Ads Advies. tips en quick en wins die je gelijk kunt toepassen om je campagnes winstgevender te maken.

#meeromzet

Wat houdt het Ondernemers Ads Advies in?

 • Stap 1: Toegang geven tot het account

  Na de betaling op Plug & Pay ontvang je een mail met hoe je mij toegang kunt geven tot jouw advertentieaccounts en een aantal vragen om inzicht te krijgen in jouw doelen. 

 • l

  Stap 2: Adviesrapport

  Nadat ik toegang heb ontvangen, duik ik jouw account in en maak ik op basis van de antwoorden en wat ik zie in het account een adviesrapport. In dit adviesrapport schrijf ik al mijn adviezen en verbeterpunten in voor het account, zodat je wel klanten er uit gaat halen. 

 • Stap 3: Zoom-call inplannen

  Wanneer het adviesrapport af is, stuur ik je dit toe en plan ik een afspraak met je in, om het door te nemen. 

 • Stap 4: We hebben onze call

  Yes, we hebben eindelijk ons gesprek. We bespreken al het persoonlijke advies wat ik in het rapport heb gezet. Je kan in deze 1-urige zoom call ook al je vragen stellen waar je nog mee zit. 

Jij wilt

$

Dat jouw social media advertenties jou meer klanten en omzet opleveren.

$

Tips en quick wins die je gelijk kunt toepassen en die gelijk verschil gaan maken.

$

Weten wat er beter kan in jouw advertentieaccount

$

Opschalen in omzet door middel van jouw advertenties

Wat krijg je?

$

Een document met een advies over hoe jij jouw campagnes wel winstgevend kunt maken.

$

Concrete tips om jouw advertentieaccount te optimaliseren. 

$

1 uur durende LIVE video call met mij waarin we mijn advies en tips doornemen. 

$

Mogelijkheid om mij vragen te stellen tijdens de live call.

$

Rust in je hoofd, omdat je nu weet hoe je adverteren op Facebook & Instagram het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf.

$

Meer klanten en leads, omdat je nu weet wat je moet doen.

Na dit advies weet jij:

Exact welke kansen en verbeterpunten er in, in jouw account zijn en waar je nu simpelweg omzet laat liggen. Ook weet jij precies welke stappen jij nu moet nemen om je campagnes te verbeteren, zodat jij meer klanten en omzet uit jouw advertenties gaat halen.

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 215+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.

Veelgestelde vragen
Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Je schaft het Online Ondernemers Advies aan via Plug & Pay. 

Stap 2: Je ontvangt een mail met vragen en instructievideo’s hoe je mij toegang kunt geven tot je account. En een vragenlijst, om inzicht te krijgen in je doelen. 

Stap 3: Ik duik jouw account in en werk een advies uit met bruikbare tips.

Stap 4: Ik stuur je alle tips en het advies toe. Ik plan dan gelijk een call met je in. 

Stap 5: De video call van max. 1 uur vindt plaats en we nemen samen mijn advies en de tips door. Er is dan een mogelijkheid om eventuele vragen te stellen

Stap 6: Je kunt aan de slag met de tips om meer klanten en leads uit je advertentieaccount te halen. 

Wat gaat het Ondernemers Ads Advies mij opleveren?

Veel nieuwe kennis over jouw online-advertenties. Je krijgt tips die je gelijk kunt toepassen.  Je krijgt een op maat  gemaakt advies van een social media advertising professional met veel ervaring. 

Hoe snel kan ik een advies rapport verwachten?

Dit is deels afhankelijk van hoe snel ik toegang krijg tot het account en alles aangeleverd krijg. Het streven is om binnen 14 dagen een adviesrapport en de videocall gehad te hebben. 

Ik heb wat vragen of ik weet het nog niet zeker kan ik contact krijgen?

Ik ben er altijd voor vragen! Stuur gerust een e-mail naar sanne@socialway.nl