Klant praktijkcasussen

Voor meer inzicht in de mogelijkheden en succes strategieën voor adverteren op Facebook & Instagram. 

Jij bent ondernemer en vol goede moed begonnen met je onderneming. Je hebt al wat klanten geholpen. Misschien heb je ook al wel eens advertenties ingezet, maar misschien nog niet. Je hebt alleen nog niet het gewenste resultaat behaalt. Je weet dat adverteren op Facebook & Instagram er voor gaat zorgen dat je kunt gaan groeien met je bedrijf.

Door het inzetten van ads groeiden klanten van mij € 0 naar gemiddeld 10K extra omzet per maand via advertenties.

 

Stel je eens voor dat je:

 

  • Automatisch elke maand klanten aantrekt, doordat je een goed systeem hebt staan wat voor jou werkt.
  • Je weet hoe je advertenties kunt inzetten op Facebook & Instagram om te groeien in omzet.  
  • Je inzicht hebt in succes strategieën van andere ondernemers. 

Deze klanten groeiden in 2 maanden samenwerkenmet gemiddeld 10K extra omzet door middel van social media advertenties.

Sterke campagnes opzetten op social media, die resultaat opleveren – dát is waar wij blij van worden. Hier een greep uit onze resultaten die wij al voor mooie ondernemers hebben mogen genereren.

Omzet: 13.3K gemiddeld per maand vanuit advertenties

Bestellingen: 550 bestellingen per maand gemiddeld

Kosten per gemaakte bestelling: € 1,62

Omzet: 10k gemiddeld per maand vanuit advertenties

ROAS: 36 (dat is per euro advertentiebudget dat we besteed hebben, kwam er 36 euro qua omzet uit!)

Omzet: 10k per maand

Bereikte mensen: 50.000 mensen per maand
Website bezoekers: 9000 per maand

 

Leads: 400 gemiddeld per maand door middel van een webinar.

Kosten per lead: € 1,00 per lead

Website bezoekers: 1500 bezoekers gemiddeld per maand

In het e-bookklant praktijkcasussen leer je

Welke strategieën er zijn bij het adverteren op Facebook & Instagram voor zowel dienstverleners als webshops.

Ik deel met je welke verschillende strategieën ik heb ingezet voor verschillende klanten en met succes. Strategieën waar klanten van € 0 naar      € 10K extra omzet gingen door alleen ads in te zetten.

In het e-book zie je welke advertenties (teksten, afbeeldingen & video’s) ik heb ingezet voor verschillende klanten. Welke instellingen ik daarvoor gebruikt heb en welke doelgroepen ik ingezet heb.

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 125+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.

Andere ondernemers die je voor gingen:

 

  • Direct toegang: Leer adverteren Cursus in Huddle met een app voor op je telefoon.
  • 9 modules waarin je leert winstgevende advertenties te maken
  • 10 bonussen (t.w.v. 1134 euro)
  • Gratis toegang tot de besloten Social Way Facebook Community
  • Twee maandelijkse Q&A’s

Niet Tevreden = Geld Terug

Wij staan voor kwaliteit en bieden 100% Tevredenheid garantie. Ben je 14 dagen na je inschrijving niet tevreden? Dan ontvang je je investering gewoon terug. 

Veelgestelde vragen 

Maakt het uit of ik een webshop heb of dienstverlener ben?

Nee, dat maakt niet uit. In het e-book worden zowel dienstverleners als webshops praktijkcasussen besproken. 

Hoe snel ontvang ik het e-book?

Na betaling via Plug & Pay ontvang je een e-mail met het e-book. Zo kun je gelijk aan de slag. 

Ik ben nog niet begonnen met adverteren, maakt dat dan uit?

Dat maakt niet uit. Je ontvangt het e-book in de mail en kunt het opslaan in je eigen bestanden. Daardoor kun je het op een later moment er ook altijd bij pakken, wanneer je advertenties voor jezelf gaat inzetten. 

Wat wordt er besproken in het e-book?

In het e-book bespreek ik succes casussen van klanten, waarin ik een je inkijkje geef in de strategie, de doelgroepen, advertenties die zijn ingezet om deze resultaten te behalen. Ook deel ik met je wat de resultaten waren. Zo heb je een goed inzicht in de mogelijkheden voor het adverteren op Facebook & Instagram.