Gratis e-book

De meest gemaakte fouten bij het adverteren op Facebook & Instagram en hoe je deze voorkomt!

Laat je gegevens hieronder achter en krijg toegang tot dit e-book. Ontvang tips over hoe je online-advertenties op social media het beste in zet. Zo blijf je op de hoogte en ontvang je alles in jouw mailbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de privacyverklaring

#yes

Ben jij het zat dat jij advertentiebudgetaan het weggooien bent?

Jij hebt een bedrijf en dit loopt al een beetje, maar je merkt, dat je meer wilt. Je wilt gewoon gaan doorgroeien in omzet.

Je wilt veel meer mensen bereiken en marketing doen, zonder dat je daar de hele tijd, zelf bovenop hoeft te zitten. En je zou willen dat het allemaal wat meer automatisch gaat.

Je weet dat advertenties daarvoor heel slim zijn, maar je loopt een beetje vast op hoe je dat exact zelf kunt doen en hoe je dat kunt gaan inrichten. Je bent bang om fouten te maken. Ben jij klaar voor die financiële vrijheid?

Download hieronder dan mijn gratis E-book: Meest gemaakte fouten bij het adverteren op Facebook & Instagram en hoe je ze voorkomt.

Je weet dat als je zo doorgaat er niets gaat veranderen.

Je bent gaan ondernemen omdat je verlangt naar financiële vrijheid en je er in gelooft dat jij met jouw product of dienst echt wat te bieden hebt. Het liefste wil jij je ook hier volledig op kunnen focussen.

Je verlangt er naar om vrijheid te kunnen ervaren en dingen te kunnen doen die al heel lang op jouw wish list staan. Momenteel is dit echter het tegenovergestelde en draaien alle termen en cijfers je om de oren.

Jaloersmakend zie je hoe andere ondernemers wel klanten en bestellingen halen uit hun online-advertenties. Je weet dat het mogelijk is, alleen het frustreert je dat het jou dus niet lukt. 

Wow

Heb jij het gevoeldat?

$

Je door de bomen het bos niet meer ziet.

$

Er veel mogelijkheden zijn met jouw online-advertenties

$

Je veel tijd erin hebt gestopt, maar nog steeds niets bent opgeschoten.

$

Je niet meer weet waar je moet beginnen.

$

Het je heel veel energie kost.

Het is tijd om daar verandering in te brengen

Ik geloof dat online-advertenties een machtig middel is om aan klanten en bestellingen te komen. Jij gelooft er ook in, anders was je niet begonnen met adverteren op Facebook & Instagram. Het vergt een juiste aanpak. Het is dan ook tijd om daar NU verandering in te brengen.  Ben eens eerlijk …. Hoe lang ga je nog lopen stoeien met jouw advertenties en hopen dat het nu wel succes oplevert. Hoe lang ga jij jouw advertentiebudget nog  weggooien?

DB+

Ontvang een overzicht vande meest gemaakte fouten en hoe je deze voorkomt

$

Hoe jouw online-advertenties wel klanten en bestellingen opleveren

$

Rust in je hoofd hebt, omdat jij weet hoe jij de meest gemaakte fouten kunt voorkomen

$

Extra: gratis toegang tot tips en trainingen over adverteren op social media.

 

#reviews

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 125+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.

Gratis e-book

De meest gemaakte fouten bij het adverteren op Facebook & Instagram en hoe je deze voorkomt!

Laat je gegevens hieronder achter en krijg toegang tot dit e-book. Ontvang tips over hoe je online-advertenties op social media het beste in zet. Zo blijf je op de hoogte en ontvang je alles in jouw mailbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de privacyverklaring