Gratis training

Nieuwe kansen en nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van adverteren

Ik leer jou als ambitieuze dienstverlener heel concreet:

$

Welke nieuwe kansen er zijn op het gebied van adverteren, zodat jij jouw concurrenten voor bent en meer klanten en omzet kunt genereren.

$

Hoe je op een leuke en unieke manier advertenties inzet, die er voor zorgen dat jouw potentiële klant stopt met scrollen.

$

Welke trends en ontwikkelingen er zijn en welke je NU moet gaan inzetten, wil je nog succes behalen met je advertenties.

Let op: deze training is niet geschikt voor webshops.

Al meer dan 500 x aangevraagd.

Automatisch klanten aantrekken via ads

De afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 1 miljoen ad budget gespendeerd en allerlei strategieën en doelgroepen getest. Ik hielp ondernemers groeien met 10K, 20K of meer groeien door middel van een slim systeem met ads.

De wereld van ads verandert continu en als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle nieuwe kansen en nieuwe trends en ontwikkelingen op dit gebied, zodat je ads ook klanten en omzet zullen opleveren.

Yes, ik wil de training gratis ontvangen

Ditkrijg je

$

Exclusieve training van 15 minuten

$

Duidelijke kansen en stappen die je nu in kunt gaan zetten om klanten uit je ads te gaan halen.

Hi, ik ben Sanne

Online ads expert

Ik ben gek op cijfers en statistieken en tijdens mijn Bachelor Business Administration kwam ik er dan ook al snel achter dat mijn toekomst binnen marketing lag. Na mijn studie kwam ik in aanraking met adverteren op social media & Google en daar kon ik pas echt mijn passie kwijt. De combinatie van strategie, creativiteit, adviseren, cijfers en statistieken zorgde ervoor dat ik mij volledig wilde gaan focussen op dit vakgebied.

Ik ging voor een marketingbureau werken en vervolgens hielp ik zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers met het opschalen van hun omzet door middel van social ads & Google ads. Ik testte hier met allerlei strategieën en budgetten.

Ik merkte dat ik voor mezelf wilde beginnen en nam 2,5 jaar geleden een sprong in het diepen. Ik zei alles in Nederland op, vertrok voor 1,5 jaar naar het buitenland en runde mijn bedrijf vanuit daar. In die tijd runde ik talloze campagnes op Facebook/Instagram, Google, LinkedIn, Pinterest en TikTok en hielp ik 125+ ondernemers. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespend.

Ik geloof daarbij niet in standaard ads, een leuk plaatje, tekstje erbij and that’s it. Het kan ook echt anders. Je kan veel creatiever ads in zetten, door gebruik te maken van onderscheidende video content en opvallende teksten.

Ik heb met heel veel verschillende strategieën getest. Ik heb veel ads mogen draaien en al meer dan € 1.000.000+ mogen spenden om zoveel mogelijk mee te gaan testen. En natuurlijk uiteindelijk daar hele mooie resultaten mee te behalen. Doordat ik dit al zolang doe en al zoveel verschillende soorten klanten heb mogen helpen, weet ik nu ook voor iedere ondernemer, welke de beste strategie is om in te zetten. En wat er voor nodig is om gemakkelijk te gaan opschalen.

Yes, ik wil de training gratis ontvangen