Gratis masterclass

Zo zet je succesvol Facebook & Instagram ads in om automatisch klanten aan te trekken.

Jij hebt een bedrijf en dit loopt al een beetje, maar je merkt, dat je meer wilt. Je wilt gewoon gaan doorgroeien in omzet.

Je wilt veel meer mensen bereiken en marketing doen, zonder dat je daar de hele tijd, zelf bovenop hoeft te zitten. En je zou willen dat het allemaal wat meer automatisch gaat.

Je weet dat advertenties daarvoor heel slim zijn, maar je loopt een beetje vast op hoe je dat exact zelf kunt doen en hoe je dat kunt gaan inrichten.

Je wilt niet honderden euro’s per maand kwijt zijn aan iemand inhuren om dit te doen, maar je wil het echt zelf leren en het zelf gaan doen.

En hoe je dat doet, vertel ik je in deze masterclass.

Ik heb al meer dan 125+ ondernemers geholpen met talloze campagnes op Facebook/Instagram. In totaal heb ik al meer dan € 1.000.000 advertentiebudget gespendeerd.

Ik ga je precies vertellen hoe je zelf kunt adverteren. Welke stappen je daarvoor moet nemen, waar je op moet letten, zodat je dit succesvol zelf kunt gaan inzetten. Ik leer je de 6 elementen die het belangrijkste zijn als het gaat om adverteren en die nog heel vaak verkeerd worden ingezet.

Na deze masterclass weet jij: 

N

De 7 elementen die het belangrijkste zijn als je gaat adverteren, zodat je niet onnodig geld uitgeeft.

N

Hoe jij advertenties zoveel mogelijk kunt laten automatiseren, zodat je het systeem voor jou kan laten werken, zonder dat het jou veel tijd kost.

N

Welke stappen te nemen en aan welke knoppen jij moet draaien om automatisch klanten aan te trekken via Facebook & Instagram ads.

N

Welke fouten jij nu hoogstwaarschijnlijk maakt en hoe je deze voorkomt, zodat je automatisch klanten gaat aantrekken via ads.

N

Hoe jij tegen zo laag mogelijke advertentiekosten, de beste resultaten kunt halen.

Deze online masterclass is geen salespraatje. Je ontvangt echt een uur aan waarde en informatie die je gelijk na de masterclass kunt gaan toepassen. Zorg er dus voor dat je ook echt aanwezig bent.

Dit is wat Facebook & Instagram ads voor je kunnen doen:

De advertenties leverden in 1 maand tijd € 8359,56,- omzet op. Het advertentiebudget wat erin gestopt was, is € 1189,28,-

In twee maanden zijn er 1.017 aankopen gemeten tegen een kost per aankoop van € 1,92 en met een totale omzet van € 23177,60.

Voor het webinar haalden we 298 leads binnen tegen een kost per lead van € 1,09,-

Zorg dat je er bij bent