Gratis masterclass

Zo zet je succesvol Facebook & Instagram ads in om automatisch klanten aan te trekken.

Jij hebt een bedrijf en dit loopt al een beetje, maar je merkt, dat je meer wilt. Je wilt gewoon gaan doorgroeien in omzet.

Je wilt veel meer mensen bereiken en marketing doen, zonder dat je daar de hele tijd, zelf bovenop hoeft te zitten. En je zou willen dat het allemaal wat meer automatisch gaat.

Je weet dat advertenties daarvoor heel slim zijn, maar je loopt een beetje vast op hoe je dat exact zelf kunt doen en hoe je dat kunt gaan inrichten.

Je wilt niet honderden euro’s per maand kwijt zijn aan iemand inhuren om dit te doen, maar je wil het echt zelf leren en het zelf gaan doen.

En hoe je dat doet, vertel ik je in deze masterclass.

Ik heb al meer dan 200+ ondernemers geholpen met talloze campagnes op Facebook/Instagram. In totaal heb ik al meer dan € 2.000.000 advertentiebudget gespendeerd.

Ik ga je precies vertellen hoe je zelf kunt adverteren. Welke stappen je daarvoor moet nemen, waar je op moet letten, zodat je dit succesvol zelf kunt gaan inzetten. Ik leer je de 6 elementen die het belangrijkste zijn als het gaat om adverteren en die nog heel vaak verkeerd worden ingezet.

Na deze masterclass weet jij: 

N

De 7 elementen die je goed zou moeten hebben staan om 10K of meer omzet en winst uit je advertenties te halen.

N

Hoe ik ondernemers heb helpen opschalen met 15K extra omzet in twee maanden via Facebook & Instagram advertenties. En strategieën die 90% van de ondernemers nog niet toepast, waardoor ze geld weggooien.

N

Hoe jij content in kunt zetten voor je ads die zowel waardevol is voor jouw potentiële klant en die ervoor gaat zorgen dat ze klant bij jou worden.

N

Welke stappen te nemen en aan welke knoppen jij moet draaien voor je ads, zodat jij campagnes kunt gaan opzetten die converteren, waardoor jij meer klanten en omzet gaat genereren.

N

Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je precies weet wanneer een advertentie goed presteert en je omzet oplevert, waardoor je fors kunt gaan opschalen naar nog meer omzet.

N

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet constant op social media aanwezig en zichtbaar hoeft te zijn en ads als automatische stroom kan inzetten voor klanten.

N

Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je adverteren gratis kunt maken, door een simpel trucje toe te passen, waardoor je gelijk je advertentiekosten terugverdient.

Deze online masterclass is geen salespraatje. Je ontvangt echt een uur aan waarde en informatie die je gelijk na de masterclass kunt gaan toepassen. Zorg er dus voor dat je ook echt aanwezig bent.

Dit is wat Facebook & Instagram ads voor je kunnen doen:

De advertenties leverden in 1 maand tijd € 8359,56,- omzet op. Het advertentiebudget wat erin gestopt was, is € 1189,28,-

In twee maanden zijn er 1.017 aankopen gemeten tegen een kost per aankoop van € 1,92 en met een totale omzet van € 23177,60.

Voor het webinar haalden we 298 leads binnen tegen een kost per lead van € 1,09,-

Zorg dat je er bij bent