Gratis checklist

Facebook & Instagram Advertising Checklist! 

Laat je gegevens achter en krijg toegang tot deze gratis checklist. 

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de privacyverklaring

Ben jij het zat dat jij advertentiebudgetaan het weggooien bent?

Je wilt meer bestellingen en klanten uit jouw online-advertenties op Facebook & Instagram. En je verlangt er naar om financiële vrijheid te ervaren om dingen te kunnen doen waar jij energie van krijgt. Alleen je hebt geen idee of je het nou goed doet. Je bent bang om fouten te maken. Ben jij klaar voor die financiële vrijheid? Download hieronder dan mijn gratis checklist: zo weet jij zeker dat jij niets vergeet tijdens het adverteren op Facebook & Instagram. 

Download hieronder mijn gratis checklist waarin ik met jou de meest gemaakte fouten deel en laat weten hoe je deze kunt voorkomen.

Je weet dat als je zo doorgaat er niets gaat veranderen.

Je bent gaan ondernemen omdat je verlangt naar financiële vrijheid en je er in gelooft dat jij met jouw product of dienst echt wat te bieden hebt. Het liefste wil jij je ook hier volledig op kunnen focussen. Je verlangt er naar om vrijheid te kunnen ervaren en dingen te kunnen doen die al heel lang op jouw wish list staan. Momenteel is dit echter het tegenovergestelde en draaien alle termen en cijfers je om de oren. Jaloersmakend zie je hoe andere ondernemers wel klanten en bestellingen halen uit hun online-advertenties. Je weet dat het mogelijk is, alleen het frustreert je dat het jou dus niet lukt. 

Wow

Heb jij het gevoeldat?

$

Je door de bomen het bos niet meer ziet.

$

Er veel mogelijkheden zijn met jouw online-advertenties

$

Je veel tijd erin hebt gestopt, maar nog steeds niets bent opgeschoten.

$

Je niet meer weet waar je moet beginnen.

$

Het je heel veel energie kost.

Het is tijd om daar verandering in te brengen

Ik geloof dat online-advertenties een machtig middel is om aan klanten en bestellingen te komen. Jij gelooft er ook in, anders was je niet begonnen met adverteren op Facebook & Instagram. Het vergt een juiste aanpak. Het is dan ook tijd om daar NU verandering in te brengen.  Ben eens eerlijk …. Hoe lang ga je nog lopen stoeien met jouw advertenties en hopen dat het nu wel succes oplevert. Hoe lang ga jij jouw advertentiebudget nog  weggooien?

DB+

Even kennismaken ..

Hé hoi! Sanne is mijn naam. Brabander in hart en nieren. Maar als reisliefhebber ben ik ook een groot deel van de tijd ver weg van huis te vinden. Van Zuidoost-Azië tot Mexico. Het aantal bestemmingen op mijn bucketlist stijgt dan ook harder dan het geld op mijn spaarrekening. Ik reis met alle plezier de wereld over, bij voorkeur genietend van Aziatisch eten en bijzondere ontmoetingen. En meestal met mijn laptop voor mijn neus. Tja, #lovemyjob

Als ik deze mooie aardbol niet aan het ontdekken ben, dan duik ik graag in een andere wondere wereld. Die van online-advertenties op social media. Ik bijt me vast in Instagram, Facebook en LinkedIn en zorg ervoor dat jouw content zichtbaar is voor de mensen aan wie je het wilt laten zien. Dat jouw online-advertenties op social media de juiste snaar raken. En dat je met je online-advertenties jouw doelgroep linea recta mee naar de conversieknop of naar je site stuurt.

Ik ben een lekkere sociale globetrotter en een sushi-liefhebbende social-media-fanaat die het liefst overal sojasaus op gooit. En jij, wie ben jij?

Gratis e-book

De meest gemaakte fouten bij het adverteren op Facebook & Instagram en hoe je deze voorkomt!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot dit e-book. Ontvang tips over hoe je online-advertenties op social media het beste in zet. Zo blijf je op de hoogte en ontvang je alles in jouw mailbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de privacyverklaring