Gelukt! Je ebook ontvang je zo in je mailbox.Check eventueel je spambox.

 Win een persoonlijke strategiesessie voor jouw online-advertenties op Facebook & Instagram!

In je mail kun je het e-book vinden over meest gemaakte fouten bij adverteren op Facebook & Instagram en hoe je ze voorkomt.

Met deze tips kun je zeker aan de slag en jij gaat die meest gemaakte fouten voorkomen. Je bent waarschijnlijk hier, omdat jouw campagnes maar niet de klanten opleveren die jij wil. Je maakt je druk om jouw advertenties en je hebt geen idee wat je moet doen, zodat dit verandert. Er wordt alleen maar meer advertentiebudget uitgegeven, maar het levert maar niets op. Op dit moment gooi jij jouw advertentiebudget eigenlijk gewoon weg.

Jaloersmakend zie jij dat het bij andere ondernemers wel lukt om klanten uit hun advertenties op Facebook & Instagram te halen. Zij genieten van hun financiële vrijheid, terwijl jij elke keer maar gefrustreerd raakt van het advertentiebeheer. Dan denk je eindelijk de juiste knop gevonden te hebben en dan verandert het weer. Moedeloos wordt je er van. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je weet als je zo doorgaat dat er niets gaat veranderen. Klanten blijven op deze manier uit en jij kan nog steeds niet genieten van financiële vrijheid. 

Hoe fijn zou het dan zijn als jij met jouw advertenties wel meer bestellingen, klanten en een hogere omzet genereert? Zodat jij uiteindelijk kan genieten van financiële vrijheid? Je eindelijk daardoor de tijd hebt om dingen te doen waar je wel energie van krijgt? Tijd om die lang gekoesterde wereldreis te maken? Tijd om meer met je familie door te brengen? Dan help ik jou graag verder door middel van een strategiesessie.

 

Want heel leuk alle uitleg over hoe je moet adverteren, maar ieder bedrijf is anders en daarom geldt er ook voor ieder bedrijf een andere aanpak. Hoe fijn zou het dan zijn, als ik met mijn expertise kijk naar jouw advertentie account. Ik maak een plan van aanpak voor je met een persoonlijk advies en bruikbare tips die jij zelf gelijk kan toepassen voor jouw advertenties op Facebook & Instagram. Zo kan jij weer rustig ademhalen en ga je niet meer advertentiebudget weggooien, maar gaan jouw advertenties je meer omzet opleveren.

Het advies en de tips ontvang je van mij per e-mail en tijdens een video call nemen we dit advies door. Je hebt dan de ruimte om hier vragen over te stellen. Je hoeft het dus niet alleen te doen.

Vul onderstaand formulier in om kans te maken!

Wat houdt de strategiesessie in?

Tijdens deze sessie ga ik je een persoonlijk advies geven over jouw advertentie account op Facebook & Instagram. Loop je vast met je bedrijf en is het advertentiebeheer van Facebook & Instagram een doolhof zijn en alle cijfers zijn net nog geen Chinese tekens? Gooi je nu jouw advertentiebudget weg, omdat er maar geen aankopen en klanten uit jouw online-advertenties komen? Dan is deze strategiesessie voor jou. Ik ga je helpen om jouw online-advertenties winstgevend te maken. Tijdens deze strategiesessie krijg jij bruikbare tips en kun jij vragen aan mij stellen. 

Wow

Wil je ...

$

Dat jouw social media advertenties jou meer klanten, bezoekers en bestellingen opleveren.

$

Weten welk budget je moet inzetten.

$

Welke doelgroep targeting je kan gebruiken.

$

Advies over jouw advertentieteksten en beelden.

$

Geen advertentiebudget meer weggooien, maar juist extra omzet genereren?

$

Rust in je hoofd omdat jouw campagnes winstgevend zijn en jij eindelijk geniet van die financiële vrijheid?

Wat krijg je?

$

Een document met een advies over hoe jouw campagnes wel winstgevend zijn.

$

Concrete tips om jouw advertentieaccount te optimaliseren. 

$

1 uur durende LIVE video call met mij waarin we mijn advies en tips doornemen. 

$

Mogelijkheid om mij vragen te stellen.

$

Rust in je hoofd, omdat je nu weet hoe je adverteren op Facebook & Instagram het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Even kennismaken ..

Hé hoi! Sanne is mijn naam. Brabander in hart en nieren. Maar als reisliefhebber ben ik ook een groot deel van de tijd ver weg van huis te vinden. Van Zuidoost-Azië tot Mexico. Het aantal bestemmingen op mijn bucketlist stijgt dan ook harder dan het geld op mijn spaarrekening. Ik reis met alle plezier de wereld over, bij voorkeur genietend van Aziatisch eten en bijzondere ontmoetingen. En meestal met mijn laptop voor mijn neus. Tja, #lovemyjob 

Als ik deze mooie aardbol niet aan het ontdekken ben, dan duik ik graag in een andere wondere wereld. Die van online-advertenties op social media. Ik bijt me vast in Instagram, Facebook en LinkedIn en zorg ervoor dat jouw content zichtbaar is voor de mensen aan wie je het wilt laten zien. Dat jouw online-advertenties op social media de juiste snaar raken. En dat je met je online-advertenties jouw doelgroep linea recta mee naar de conversieknop of naar je site stuurt. 

Ik ben een lekkere sociale globetrotter en een sushi-liefhebbende social-media-fanaat die het liefst overal sojasaus op gooit. En jij, wie ben jij?