Klaar om te werken waar en wanneer jij wilt?
Start je reis hier en bekijk de video.

De voordelen alsMeta Ads Specialist

$

Je kan volledig online werken.

Werken waar, wanneer en hoeveel je wilt. Of dit nu thuis in Nederland is of aan de andere kant van de wereld. De tijdzone maakt niet uit. 

$

Een wederkerend inkomen met zekerheid van gemiddeld € 500 - € 1000 per maand, per klant.

Klanten betalen je maandelijks een vast bedrag per maand, zo ben jij verzekerd van een goed inkomen. Je hebt dus vaste klanten. Als Meta Ads Expert kun je relatief eenvoudig een inkomen verdienen tussen de € 2500 en € 5000.

$

Laag startkapitaal.

Je hebt € 80,- nodig om jezelf in te schrijven bij de KVK. Daarna ga je eerst geld verdienen, voordat je gaat uitgeven. Het voordeel met dit werk is dat je alleen een laptop nodig hebt en je kunt al starten. 

$

Hoge winstmarges.

Je hebt geen kantoor nodig, dure software of personeel. Met een laptop en internet kun je al aan de slag. Daarnaast verkoop je jouw kennis en hier liggen hoge winstmarges op. 

$

Geen kennis nodig.

Meta adverteren kan in principe iedereen leren. Je hebt niet al kennis en ervaring nodig. In de cursus leren wij je al de stappen van A-Z.

$

Er zal altijd vraag zijn naar Meta Ads Experts.

Bijna iedere ondernemer kan Meta Ads gebruiken. Hierdoor is de markt heel groot, waardoor er genoeg klanten zijn die jou als expert nodig gaan hebben.

– Rens de Wit

“De cursus online adverteren van Social Way heeft mij een stap dichter bij mijn droom gebracht om genoeg klanten te halen uit mijn advertenties op Facebook & Instagram.

Hierdoor kan ik locatie onafhankelijk werken en hierdoor mijn grootse passie reizen uitoefenen!

Klaar om jouw leven te veranderen?

Wij gaan je helpen om online te werken, zodat jij de wereld kan rondreizen. Plan hieronder een gesprek in en ik beantwoord graag al je vragen.